Dodol Original Melaka

Dodol antara juadah raya yang wajib ada. Paling sedap kalau dibuat secara tradisional bukan guna mesin. Nak dapatkan dodol yang original boleh terjah Fanpage Dodol Original Melaka. Dah siap pack kecik² so senang nak makan terus masuk mulut.

Buat letak dalam goodie bag pun bagus juga idea tu. At least makanan zaman berzaman tak di lupakan. Fiza pun suka makan dodol dah siap pack camni. Memang senang nak makan. Tengok gambar pun teringin nak makan apatah lagi masa siapkan design fanpage cover Dodol Original Melaka ni.

Owner nak ciri² tradisional. So Fiza letak kelapa sebab kelapa sebagai bahan asas yang perlu ada kemudian gambar kawah besar tapi di blurkan sikit  dan letak tengah². Alhamdulillah owner suka dan kali ketiga order design dengan Fiza. Senang berurusan.

dodol-original-melaka

Kalau korang suka makan dodol boleh terjah Fanpage : Dodol Original Melaka. Boleh tengok sekali full view yang Fiza design tu sekali.


11 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال