Ranking Alexa azhafizah.com July 2015

Ranking Alexa azhafizah.com July 2015 menurun untuk ranking Malaysia. Global Rank naiklah juga. Prestasi blog tak berapa nak bagus. Blog beraya lama sangat kot haritu, padahal 2 3 hari je cuti. Nak buat macamana kan. Biasalah tu turun naik rank. Yang penting kena record untuk performance blog sendiri ni.

Turun ke naik tetap update blog jugak kan. hihi..

ranking-alexa-azhafizahcom-july-2015

Januari 2015
Global Rank : 154, 886
Rank In Malaysia : 1, 433

February 2015
Global Rank : 211, 520
Rank In Malaysia :

March 2015
Global Rank : 314, 544
Rank In Malaysia :

April 2015
Global Rank : 451, 760
Rank In Malaysia : 5, 029

May 2015
Global Rank : 336, 288
Rank In Malaysia : 1, 724

June 2015
Global Rank : 272, 289
Rank In Malaysia : 2, 021

July 2015
Global Rank : 250, 493
Rank In Malaysia : 3, 144

Check rank Blog >>www.alexa.com
with love,
Sihatimerahjambu

Comments

Post a Comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi kata-kata maki hamun atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.