Pageview 8 Juta

Friday, April 29, 2016

Pageview blog Sihatimerahjambu dah 8 juta! Sebelum ni nak capai tambah 1 juta dalam masa 2 bulan tapi sekarang sebulan lebih dah boleh cecah 1 juta lebih. Tepuk tangan untuk diri sendiri. Walaupun sekarang dah agak jarang update secara konsisten dan ranking blog jatuh tapi pageviews masih meningkat.

Purata pageviews pun dah meningkat. Dengan penambahan pageviews ni, harap harap ada potensi boleh sangkut lebih banyak untuk projek review dan pengiklanan dalam dan luar negara. Moga moga ada rezeki. Dalam masa yang sama usaha untuk tingkatkan lagi mutu penulisan dan juga performance blog dari bahagian lain.


Walaupun baru 8 juta pageviews, bukan mudah nak capai tahap ni kan. Bukan nak membangga diri. Korang pun boleh juga capai macam ni. Ada blogger lain pun dah cecah berjuta juta dah. So jadikan kejayaan orang lain sebagai sumber inspirasi. Gitu!

7 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.