Design Header Blog Almari Baju Aisyah

Thursday, April 21, 2016

Hidangan mata petang ni Fiza jamukan dengan entry artwork terbaru yang baru siap je semalam iaitu design header blog Almari Baju Aisyah. Owner nak design berlatar belakang kan corak abstract dan juga bunga². Tudung yang dipakai tu antara jualan dalam almari baju Aisyah. Susun susun dan gabungkan warna yang sesuai. Siap hasil kerja Fiza. Owner pun suka keduanya.

Nak tahu pelbagai jenis fesyen tudung dan apa lagi yang dijual di dalam Almari Baju Aisyah, kenalah terjah blog
almaribajuaisyah.blogspot.my

Rasanya owner belum letak lagi header baru ni. Terima kasih order!

5 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.