Header Ads

Harris Baba Seiras Zayn Malik

Sekali imbas kalau tengok Harris Baba ni sebijik macam Zayn Malik ex-kumpulan One Direction. Dengan style rambutnya, dengan bentuk muka dan warna kulit dan macam kembar seiras dah. Tersuka tanpa sengaja dengan lagu Katakan dari Harris Baba ni. Suara dia boleh buat gegadis melting, belum lagi melihat renungan matanya. Opsss..jangan pandang lama lama.
Anak berdarah Pakistan diberi nama Khawaja Mohammad Harris Baba, berusia 24 tahun dan berasal dari Singapura.

Suka lagu 'katakan' ni sebab santai santai je lagunya. Lagu & Lirik oleh Faizal Tahir, Mike Chan & Ezra Kong. Patutlah macam best sebab ada Faizal Tahir kan. So layankan lagu 'katakan' dari Harris Baba. 

Lirik lagu Katakan-Harris Baba

Tiada apa lagi perlu ku katakan 
Kerna kau tahu semua 
Tak pernah ku berahsia 

Dan mungkin satu saja yang takkan terjelas 
Rasa yang aku rasakan 
Hanya untuk kau saja 

Sampai sudah waktu yang lama ku tunggu 
Biar lama tetap saja kau ku tunggu 

Katakan kata padaku 
Kita kan bersama harungi semua darling 
Tiada lain ku mahu 
Hanya kau satu untukku 
Hanya kau satu untukku

Tiada lain mampu membahagiakan ku 
Ku mengharap kau pun sama 
Sampai mati ku setia

Sampai sudah waktu yang lama ku tunggu 
Biar lama tetap saja kau ku tunggu

Katakan kata padaku 
Kita kan bersama harungi semua darling 
Tiada lain ku mahu 
Hanya kau satu untukku 

Doaku semoga kau dan aku 
Selamanya kan bersama 
Di hatiku hanya kau yang satu 
Sempurnakan diri aku

Katakan kata padaku 
Kita kan bersama harungi semua darling 
Tiada lain ku mahu 
Hanya kau satu untukku

Katakan kata padaku 
Bersama harungi semua darling 
Tiada lain ku mahu 
Hanya kau satu untukku
Hanya kau satu untukku


2 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.