Shawl Fareeda Yang Kebetulan Sama

Tuesday, April 05, 2016

Belum pun reda kisah berebut dapatkan tudung terbaru dari Fareeda, viral pula shawl Fareeda yang kebetulan sama, tiru atau sebaliknya? Beberapa keping gambar shawl pattern yang sama telah di muat naik oleh mereka yang pernah memakainya sebelum ni bagi membuktikan pattern tudung ni dah lama ada di pasaran dan bukanlah yang terbaru seperti yang dikatakan. Harga juga jauh lebih murah.






Sumber gambar dari facebook cempedak cheese
Nampak sama sangat pattern dia kan. Tumpang kesian kat Mawar apa nak menjawab dengan netizen bila berlaku macam ni.

Pasal pattern, pasal harga Fiza tak nak komen. Nanti kena kecam. Cuma kita sebagai pembeli kena bijak memilih tudung yang mampu untuk di beli. Yang penting lebih menutupi aurat, selesa dan sesuai. Mahal atau murah itu ikut kemampuan masing masing. Usah persoalkan kalau orang tu mampu beli tudung mahal. 


4 comments

  1. mber fb yui pn ada update gmbr dia sama..huhu

    ReplyDelete
  2. abis camne tu?
    sape ciplak sape?
    skang nilofar plak heboh pasal ciplak menciplak ni :( hu hu hu...

    ReplyDelete
  3. kita tak pandang fareeda ni...kalau nak membeli memang taklah..tapi kalau bagi free kita amik je

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.