Shopping Jubah Cantik di Butik Rayyan Haya

Tuesday, April 05, 2016

Kalau pergi Bangi Sentral ataupun Seksyen 7 Shah Alam, boleh rabak purse den! Mana taknya, punyalah banyak butik yang jual tudung, jubah, blouse dan segala macam fesyen ada kat 2 tempat tu. Syurga membeli belah untuk perempuan. Nasiblah dulu masa study kat UiTM Shah Alam belum ada lagi macam macam butik kat Seksyen 7 tu. Kalau tak, duit habis beli baju, tudung bagai je.

Makanya kalau nak pergi, kena decide dulu nak pergi mana dan beli apa. Kalau sesaja nak pergi tengok pun mungkin akan TERbeli lebih dari satu. Rambang mata oiii nak pilih. Itu baru baru masuk satu butik, 10 butik lagi?? TERbarai purse teruss.

Selain CalaQisya, Zawara, Absolute, ThePopulous, satu lagi butik yang baru Fiza jejak iaitu Rayyan Haya. Sebelum ni dah survey dulu apa nak beli kat insta. So datang sini terus nak beli apa yang Fiza nak. Dapatlah fitting sekali kan.


Pilih punya pilih, pilih Marie Anne Jubah warna rose pink. Ingatkan nak beli blouse tapi ukuran size tak sesuai pulak lepas fitting.

Sudahnya blouse beli kat CalaQisya dan Jubah beli Kat Rayyan Haya. Masuk dua butik ni je la. Tak mampu akak nak masuk semua butik. Pingsan nak bayar. Sesekali reward untuk diri sendiri. 

Antara blouse dan jubah kat Butik Rayyan Haya. Cecantik semua kan! Okaylah shopping kat sini. Selesa dan mesra pelanggan.

RH Bangi Sentral
🔓TUES-SUN: 10AM-8PM 
🚫CLOSED ON MONDAY 
📲014-9925160(ONLINE) 
💠Modvier•Maleeqa Exclusive•MoodRepublik 👑Bebaslah Berfesyen Asal Punya Taqwa😘 

2 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.