Design Facebook Timeline dan Watermark Roadtaxexpress.com

Sunday, April 17, 2016

Lagi-lagi tentang design facebook timeline dan watermark. Design facebook timeline dan watermark roadtaxexpress.com ni nak tema JDT (Johor Darul Takzim). Sebagai salah sorang rakyat johor, semangat lebih nak buat design ni. 

Gigih mencari gambar kereta biru dan motor merah sebab nak ikut tema warna walaupun sebenarnya blur nak buat macamana kan. Owner pun tak sediakan gambar yang perlu. Makanya dengan bantuan google, dapat juga idea nak letak background roadtax 2016 tu.



Watermark pula buat bentuk bulat dan simple bertemakan warna JDT juga. Alhamdulillah keduanya diterima baik oleh owner. Terima kasih order.

Korang kalau malas nak keluar nak renew roadtax, boleh contact roadtaxepxress.com ni menyediakan perkhidmatan terpantas, efektif dan jimat masa. Yang penting roadtax dihantar sampai depan rumah. Baguskan!

www.facebook.com/roadtaxexpress.co/

4 comments

  1. Selalu bila akak bagitau rakan blogger , buat banner atau design apa2 pi cari Fiza..diaorang mesti tanya berapa harga nya..sebab kerja fiza tip top sangat..mahal ke??heheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak..semoga akak dimurahkan rezeki. Aamminn.. Harga ada pada menu bar kat atas 'Tempahan' :)

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.