Design Watermark Ctinahcakes

Friday, April 22, 2016

Bekerja keras siapkan tempahan yang ada sebelum bercuti lagi. Eh, bercuti lagi??? Cuti sabtu ahad le. Sabtu dan ahad memang cuti dari buat design untuk rehat dan meluangkan masa untuk real life bersama orang yang tersayang. Cewahhh... Cuti minggu ni balik Johor lah kita ye. Rutin setiap bulan.

Okay, cukup cukuplah tu lari tajuk. Untuk design watermark Ctinahcakes, owner minta design jenis bulat, ada cheese tart dan maklumat yang diberikan. Nak buat cheese tart macam tak pandai. Since nak bentuk bulat, so bulatan tu kira pandangan dari atas cheese tart. Pun boleh juga kan. Lepas tu buat warna kuning ikut tema warna cheese tart tu. Tengah tengah dia warna slow white. Kira macam bukan background trasnparent, iaitu frosted. Padankan dengan tulisan yang sesuai. Siap!


Sesiapa nak order cheese tart tu bolehlah terjah instagram

instagram.com/ctinahcakes

Jangan lupa follow sekali ye.

6 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.