Design Bisnes Kad Blogger Suriaamanda

Tuesday, April 05, 2016

Morning! Alhamdulillah malam tadi hujan sekejap. Sejuk sikit rasa. Kalau tak, sauna 24/7. Dalam cuaca panas ni, tak boleh nak menghadap PC lama lama. PC pun cepat panas dengan cuaca panas ni. Terpaksa buat kerja secara santai je. Sempat juga menyiapkan kerja. Salah satu design yang dah siap design adalah design bisnes kad blogger Suriamanda atau lebih di kenali dengan blog suriaamanda.blogspot.my

Design kad mengikut pilihan warna suriaamanda iaitu gabungan warna hitam dan gold. Warna hitam dan gold memang gabungan warna yang menyerlah. Fiza gunakan warna hitam sebagai warna background. Tulisan dan corak warna gold.

Design kad yang simple tapi nampak exclusive. Mungkin juga sebab hitam dan gold tu sendiri yang nampak exclusive kan. Alhamdulillah, hasil dari kepercayaan yang diberi. 


Terima kasih order! Siapa pergi SBB nanti dapatlah kad ni dari blogger suriaamanda.


Updated : 12 April 2016
Bisnes kad yang dah siap di print . Gambar dari perkongsian customer


7 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.