Design Watermark Beauty Curse haffizmohdnoor.biz

Monday, April 18, 2016

Bila takde idea nak update blog. Jadinya kenalah update artwork yang mana dah siap tu untuk tambah dalam portfolio. Senang untuk rujukan customer nanti nak tengok contoh design yang dah siap. Latest artwork design watermark untuk Beauty Curse haffizmohdnoor.biz. Sebelum ni pernah design untuk blog personal dan juga blogshop juga.

Alhamdulillah, masih diberi peluang dan diberi kepercayaan untuk menghasilkan watermark pula kali ni. Bentuk watermark yang dipilih berbentuk separa bulatan. Ada dua design cuma bezanya design yang atas takde background pink pada url blog dan design bawah ada background pink. Di sebabkan custumer tak boleh nak decide nak pilih yang mana. So request nak dua dua. So dua dua design untuk customer. Boleh rotate pakai mana yang sesuai dengan gambar kan.

Nak tahu apa yang di jual di Beauty Curse ni, korang boleh terjah

haffizmohdnoor.biz



2 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.