Header Ads

Design Bisnes Kad Feline & Fur


Sambungan dari entry design logo Feline & Fur Cattery. Lepas dah siap logo, proceed tempahan untuk bisnes kad pula. Design bisnes kad ni Fiza buat hasil dari lakaran yang diberikan. Design yang simple tapi ambil masa juga nak siapkan satu design simple ni. 

Untuk design depan kad tiada masalah design sebab cuma ambil terus dari logo yang dah disiapkan. Untuk bahagian depan akan print Spot UV nanti. Lagi cantik print Spot UV sebab nampak timbul logo tu nanti.

Bahagian belakang kad agak complicated nak siapkan sebab banyak maklumat kan. Complicated dari segi susunan maklumat tu. Nampak je simple tapi nak siapkan tu agak ambil masa untuk dapatkan yang betul betul perfecto.


Okay dah siap design, sekarang tengah tunggu proses printing. Tak sabar nak tengok hasil printing nanti. Nanti Fiza update ye.InshaAllah...

www.facebook.com/FelineNFur

Updated : 19 April 2016
Bisnes kad  yang dah siap di print . Gambar dari perkongsian customer

1 comment:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.