Design Blog timmbill91.blogspot.my

Wednesday, April 20, 2016


Nak update entry artwork lagi. Harap jangan jemu lah ye. Tandanya tuan blog dah kering idea nak update apa dalam blog ni. Sibuk nak settlekan kerja design dulu sementara masih mampu nak cari idea. Tiba masanya kena rehat seketika. Kesihatan kena jaga juga kan.

Okaylah, jangan kasi Fiza bebel panjang panjang. Design Blog Cik Timm ni, Cik Timm pilih warna pink dan hijau. Fiza lebihkan pink sikit dari hijau since Cik Timm nak ada bunga bunga juga. Layout jenis minimalist. Header juga simple sebab background atas dah penuh dengan bunga bunga cinta tu. Menu bar pula jenis fancy. Kena design dulu lepas tu baru selaraskan dengan coding. 



Untuk design footer, sidebar dan lain lain kenalah full view

www.timmbill91.blogspot.my

Terima kasih order!

5 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.