Header Ads

Angka Empat

Dan bila April muncul maka keluarlah angka empat. Bulan ke empat dalam tahun 2016. Tak lama lagi je dah setengah tahun. Sangat cepat masa berlalu terasa macam baru lagi tahun baru. Cepat sungguh bumi berputar meninggalkan kenangan bulan march.

Bulan April ada hari cuti untuk negeri melaka pada 15 April sempena hari pengisytiharan Melaka Bandaraya Bersejarah yang jatuh pada hari jumaat. Kemudian orang Terengganu pula cuti pada 26 April sempena Hari Keputeraan Sultan Terengganu.

16 April 2016 ada Majlis Sepetang Bersama Blogger a.k.a SBB. Nampaknya tahun ni Fiza berkemungkinan tak pergi. Semoga majlis berjalan dengan lancar hendaknya. Mesti tahun ni lebih gempak punya kan. Tengok dari jauh je la nanti.


Bulan April ada beberapa perancangan, harapnya semuanya berjalan dengan baik. Perancangan untuk blog pula masih macam biasa je rasanya. Harap tak sendu dan tak membosankan.

5 comments:

  1. tetiba rasa ramadhan dah semakin hampir

    ReplyDelete
  2. yup, sungguh cepat masa berlalu.. x lama lagi tiba pula ramadhan ^^

    ReplyDelete
  3. kak Alycia suka bulan April sbb birthday Kak Alycia ;)

    ReplyDelete
  4. sbb tu nampak happening.
    aida memang x gi la. jauh. and blogger kecil2an ajer.
    april ni aida ada mula kan sesuatu yg baru.
    alhamdulillah. merealisasikan azam 2016.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.