Header Ads

Design Facebook Timeline Cover dan Watermark Fizyana's Online Shop

Akhir akhir ni banyak juga tempahan design untuk facebook timeline cover dan juga watermark. Salah satu tempahan yang dah siap, tempahan design facebook timeline cover dan juga watermark untuk Fizyana's Online Shop.

Untuk facebook timeline cover dan watermark Fizyana's Online Shop ni Fiza buat design yang sama tema warna dan lebih kurang designnya. Fizyana's Online Shop ni menjual pelbagai jenis barangan. pada mulanya nak letak gambar barang jualan tapi disebabkan banyak sangat jadi crowded. Final touch, cancelled letak gambar dan buat design simple dan memadai dengan maklumat yang perlu ada.



Terima kasih order! Nak tahu apa yang di jual di Fizyana's Online Shop, kenalah terjah di link bawah. Kebanyakkannya adalah barang kanak kanak. Barang dapur, kelengkapan rumah pun ada. Macam macam lah ada.

www.facebook.com/FizyanaOnlineShop

1 comment:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.