Header Ads

Drama Masjid Nak Roboh? Di TV2


Drama Masjid Nak Roboh?, drama sempena bulan Ramadan mula bersiaran pada 27 Mac 2023 setiap hari Isnin dan Selasa pukul 8:00 malam di TV2. Drama Masjid Nak Roboh? dibarisi pelakon Zaidi Omar, Ali Hadi, Eyra Hazali, Ismail Yaacob, Lisdawati, Norwati Sadali, Muhsin Hakim, Syafnida Shuhaimi, Syuhaida Abraz, Tengku Zara, Zarynn Min dan ramai lagi.

Juga boleh tonton Drama Masjid Nak Roboh live streaming online menerusi laman sesawang RTM Klik atau aplikasi mobile RTM Klik untuk pilihan yang lebih fleksibel.

MASJID NAK ROBOH?

Jumlah episod : 13
Mula siaran : 27 Mac 2023
Waktu Siaran : Isnin-Selasa, pukul 8:00 malam
Siaran TV : TV2
Idea Asal : Yem Sabri
Penulis skrip : Yem Sabri & Ken Ridzuan
Pengarah : Hazali Haji Ramli.
Produksi : Silver Screen Entertainmet Sdn. Bhd.

drama masjid nak roboh full episode tv2 online

BARISAN PELAKON DRAMA MASJID NAK ROBOH?

Ismail Yaacob, Zaidi Omar, Ali Hadi, Eyra Hazali, Lisdawati, Norwati Sadali, Muhsin Hakim, Syafnida Shuhaimi, Syuhaida Abraz, Tengku Zara, Zarynn Min

SINOPSIS DRAMA MASJID NAK ROBOH?

Pak Masdar dan Pak Bagak merupakan 2 orang pening dalam kampung. Oleh kerana masjid di kampung mereka sudah terlalu uzur, mereka bercadang untuk membina masjid yang baru.

LAGU TEMA (OST) DRAMA MASJID NAK ROBOH?

Tajuk lagu : Eleh Eleh
Penyanyi : Ran Hashim

2 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.