Header Ads

Telefilem Kambing Golek Ramadan Di TV2


Telefilem Kambing Golek Ramadan, telefilem ulang siaran pada hari Isnin, 27 Mac 2023 pukul 9:00 malam di saluran TV2. Telefilem Kambing Golek Ramadan dibintangi pelakon Zain Hamid, Tasha Shilla, Fauziah Nawi, Harith Haziq dan ramai lagi.

Untuk pilihan yang lebih fleksibel, boleh tonton Telefilem Kambing Golek live streaming online menerusi RTM Klik atau aplikasi RTM Klik.

TELEFILEM KAMBING GOLEK RAMADAN

Waktu siaran : Isnin, 27 Mac 2023, 9:00 malam
Siaran TV : TV2 , astro (CH102)
Penulis skrip : Wan Saiful Shahrizan
Pengarah : Nazir Jamaluddin
Produksi : Keris Film Sdn. Bhd.

telefilem kambing golek ramadan full movie tv2 online

PELAKON TELEFILEM KAMBING GOLEK RAMADAN

Zain Hamid, Tasha Shilla, Fauziah Nawi, Harith Haziq

WATAK PELAKON TELEFILEM KAMBING GOLEK RAMADAN

Zain Hamid sebagai Aris
Tasha Shilla sebagai Julia

SINOPSIS KAMBING GOLEK RAMADAN

Aris sanggup buat apa sahaja demi memenuhi nafsu berbuka puasa dengan menu kegemarannya sehingga berlaku pembaziran. Sikapnya itu, sering mengundang pertelagahan antara dia dan isterinya Julia yang inginkan berjimat cermat terutamanya di bulan puasa. 

Suatu hari, semuanya berubah apabila berlaku kejadian yang membuatkan Aris insaf dia berusaha untuk mengubah tabiat buruknya.

Apakah yang membuatkan Aris berubah? Ikut kesudahan cerita Kambing Golek Ramadan di TV2.

No comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.