Header Ads

Drama Melur Untuk Firdaus 2 (TV3)


Drama Melur Untuk Firdaus 2, kesinambungan dari Drama Melur Untuk Firdaus akan mula ditayangkan pada hari Khamis, 16 Mac 2023 di Slot Akasia TV3 setiap Khamis dan Jumaat pukul 7:00 malam. Bermula 20 Mac 2023, Melur Untuk Firdaus 2 akan bersiaran setiap hari pukul 7:00 malam di Slot Akasia TV3.

Melur Untuk Firdaus 2 kembali untuk musim kedua (season 2) masih mengekalkan gandingan Meerqeen dan Anna Jobling sebagai pelakon utama. Boleh juga tonton Drama Melur Untuk Firdaus 2 live streaming online menerusi portal tonton atau xtra secara percuma.

DRAMA MELUR UNTUK FIRDAUS 2

Juumlah episod : 35
Mula siaran : 16 Mac 2023
Siaran TV : Slot Akasia TV3
Penulis skrip : Wan Mahani Wan Hasan
Pengarah : Zamri Zakaria & Arield Mohd Rifin
Produksi : A-Ten Alliance Sdn. Bhd.

drama melur untuk firdaus 2 tv3 online

PELAKON DRAMA MELUR UNTUK FIRDAUS 2

Meerqeen sebagai Firdaus
Anna Jobling sebagai Melur
Eyka Farhana sebagai Mawar
Azim Yusof sebagai Shark
Fimie Don sebagai Haris  
Taib Zamannuri sebagai Raikal
Qaseh Qhairiena sebagai Damia
Zainol Ismail sebagai Nasaruddin 
Haleeda Mazlin sebagai Rohana
Sabrina Sharleen sebagai Rania
Hani Nazrina sebagai Lili
Azhar Amir sebagai Kamaruzzaman
Kuza sebagai Kamariah
Tengku Tieya sebagai Nana
Hairi Safwan sebagai Zain
Adam Mikhail

SINOPSIS DRAMA MELUR UNTUK FIRDAUS 2

Kesinambungan daripada kisah Melur dan Firdaus yang disatukan oleh keluarga mereka. Perhubungan Melur dan Firdaus terus diuji dengan pelbagai rintangan. Sekali lagi rumahtangga mereka diuji dengan kehadiran Mawar pula.Namun, mereka nekad untuk mengukuhkan lagi hubungan mereka. 

Siapakah Mawar yang menjadi punca keretakan rumahtangga Melur dan Firdaus? Saksikan Drama Melur Untuk Firdaus 2 di Slot Akasia TV3.

No comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.