Header Ads

Top Komentator March & April 2016

Sakan masing masing cuti lama kan. Sunyi kejap dunia blog tak berupdate. Nak update secara konsisten masa cuti ni memang tak dapat lah kan. Sibuk ke sana sini. Malam ni lah baru dapat hadap blog. So update sikit untuk umumkan Top Komentator Mach & April 2016 blog Sihatimerahjambu.



Tahniah untuk Top 10 Komentator March & April 2016. Terima kasih masih sudi singgah dan meninggalkan komen. Ada yang Fiza sempat balas, ada yang tidak. Maaf ye. Tak lupa juga silent readers yang rajin datang walau tidak meninggalkan komen.

1. azizah green line (69)
nurazizahyahaya.blogspot.my

2. adianiez AIDA (53)
adianiez.blogspot.my

3. Siti Rohaida Yusof (44)
www.kisahsidairy.com

4. Azura Aziz (40)
myalycia.blogspot.my

5. nuyui a.k.a miss YUI (29)
nusha1706.blogspot.my

6. Maria Firdz (13)
www.mariafirdz.com

7. izzeyda (12)
izzeyda.blogspot.com

8. Diana Rashid (12)
www.dianarashid.com

9. Muhammad Khairuddin Lim (10)
kakitravelkhairuddin.blogspot.my

10. Suhaiza Suki (9)
jajakaktus.blogspot.my

Jom blogwalking ke blog mereka.


6 comments:

  1. ya, dah lama tak join, huhu ~

    tapi singgah tgk info. memg ado..hehe

    ReplyDelete
  2. wah. tak sangka aida di kedudukan tu, fiza.
    alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  3. eh eh yui ad ea..ihihih..

    yui bw selagi mampu ni fiza =)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulilah, masih tersenarai dlm top 10 hehe..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.