Header Ads

Tetap Dalam Jiwa-Isyana Saravati



Kemunculan Isyana Sarasvati dalam Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2016 ahad lepas buat ramai yang tertanya-tanya siapalah penyanyi cantik yang bersuara sedap ni lahaii.. Nyanyi pun steady dan cool je gayanya.

Lagu Tetap dalam jiwa antara lagu yang dimainkan dalam Drama Duda Terlajak Laris. Sebelum ni tersuka tanpa sengaja dengan lagu "Keep Being You" dari Isyana Sarasvati. Bolehlah layan halwa telinga sorang sorang sambil buat kerja tu.

Kredit foto : Google
Isyana Sarasvati (born May 2, 1993), is an Indonesian singer-songwriter. She is an alumna of Nanyang Academy of Fine Arts, Singapore and Royal College of Music,United Kingdom. She composed all of her own songs and once experienced a career of being an opera singer in Singapore.-credit : wikipedia


"Lirik Lagu-Tetap Dalam Jiwa"

Tak pernah terbayang akan jadi seperti ini pada akhirnya
Semua waktu yang pernah kita lewati bersama nyata hilang dan sirna
Hitam Putih berlalu
Janji kita menunggu
Tapi kita tak mampu
Seribu satu cara kita lewati tuk dapatkan semua jawaban ini

Bila memang harus berpisah
Aku akan tetap setia
Bila memang ini ujungnya
Kau kan tetap ada di dalam jiwa
tak bisa tuk teruskan
Dunia kita berbeda
Bila memang ini ujungnya
Kau kan tetap ada di dalam jiwa

Memang tak mudah tapi ku tegar menjalani kosong nya hati
Buanglah mimpi kita yang pernah terjadi tersimpan tuk jadi history

Hitam Putih berlalu
Janji kita menunggu
Tapi kita tak mampu
Seribu satu cara kita lewati tuk dapatkan semua jawaban ini

Bila memang harus berpisah
Aku akan tetap setia
Bila memang ini ujungnya
Kau kan tetap ada di dalam jiwa
Tak bisa tuk teruskan
Dunia kita berbeda
Bila memang ini ujung nya
Kau kan tetap ada di dalam jiwa

Tak bisa tuk teruskan
Dunia kita berbeda
Tak bisa tuk teruskan
Dunia kita berbeda
Tak bisa tuk teruskan
Dunia kita berbeda
Tak bisa tuk teruskan
Dunia kita berbeda

Bila memang harus berpisah
Aku akan tetap setia
Bila memang ini ujungnya
Kau kan tetap ada di dalam jiwa
Tak bisa tuk teruskan
Dunia kita berbeda
Bila memang ini ujungnya
Kau kan tetap ada di dalam jiwa

Kredit lirik : azlyrics.com

2 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.