Header Ads

Printing Sampul Duit Raya Murah



Ehem..masih dalam mood cuti ke semua? Mungkin ada yang kepenatan hadap jammed semalam. Jadinya, hari ni kira Tuesday Blues lah ye. Liat nak mulakan kerja bila dah bercuti lama. Lama pun tak lama sangat lah.

Pagi ni nak buat pengumuman sikit untuk tempahan sampul duit raya. Sampul duit raya salah satu persiapan yang wajib ada masa hari raya kan. Lagi best kalau dapat berikan sampul duit raya yang exclusive dan limited edition dari diri sendiri. Kalau berminat nak tempah printing, boleh contact Fiza ye. 

Untuk memudahkan tempahan, Fiza sertakan sekali harga dan juga size sampul duit raya. Harga beserta design tidak termasuk harga postage. Harga postage bergantung pada kuantiti tempahan. Tempahan minimum 500pcs. Kalau tempah lagi banyak lagi murah. Kalau family ramai pakat pakat buat satu design dan bahagikan antara adik beradik.




Material art paper

Untuk tempahan 
Whatsapp 012-9072776
Email : azhafizahmdnor@gmail.com

6 comments:

  1. lama tak buat sampul duit raya ni..ok jugak ni...

    ReplyDelete
  2. wow. nampak nyer mood raya da dekat dah ni bila fiza da buka order angpow raya :)
    hu hu hu...
    angpow satu hal. isi nyer tu hah yg mau dipikirkan juga ha ha ha :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.