Tempahan Design Kad Raya 2016

Wednesday, May 11, 2016


Tak lama lagi nak masuk bulan Ramadhan. Masing masing dah mula berpuasa sunat dan puasa ganti tak ketinggalkan juga. Pejam celik pejam celik lepas tu sambut raya. Biasanya sebelum puasa memang ramai yang dah sibuk buat persiapan raya terutamanya baju raya. Awal tahun dah tempah baju raya. Punyalah awal kan. Bukan excited nak raya tapi kalau tempah last minit nanti orang tak nak ambil tempahan dah. Disebabkan tak nak kecewa, sebab tu kena tempah awal. 

Sama juga dengan tempahan design kad raya. Kenalah tempah design awal, lagi lagi kalau yang nak print tu. Tapi kalau tak nak print pun kena tempah awal juga, takut nanti dah last minit Fiza pun sibuk siapkan persiapan raya juga. Kilang pun nak bercuti juga. Abang pos laju pun nak bercuti balik kampung awal. Bulan puasa nanti Fiza pun tak ambil tempahan design yang banyak. Slow down sikit untuk bagi masa lebih dan ruang untuk menghayati bulan Ramadhan. 



Kalau berminat nak order boleh terus email/pm/dm di mana-mana media sosial yang kau orang mudah nak contact Fiza. Harga sama macam tahun lepas juga RM20 untuk satu design kad raya. Tempahan dibuka sampai 23 June sahaja ye. Lepas dari tarikh tu, harap maaf. Tak dapat nak tolong dah. Harap-harap kau orang faham ye situasi ni.

Jangan nanti bagitau Fiza takde inform atau tak perasan.

5 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.