Design Bisnes Kad Pembekal Telur Segar

Thursday, May 12, 2016



Bisnes kad salah satu cara untuk memperkembangkan sesebuah bisnes dalam jangka masa yang panjang. Sangat rugi kalau ada bisnes tapi takde bisnes kad. Tak semestinya kena ada bisnes besar baru kena ada bisnes kad. Berniaga kecil kecilan harus ada bisnes kad juga. Mudah untuk pelanggan berurusan untuk di masa akan datang. Lebih lebih lagi kalau berniaga secara offline.

Baru baru ni dapat siapkan design bisnes kad untuk pembekal telur segar dari Sabak Bernam. Untuk design kenalah ada gambar telur. Fiza buat minimal design je untuk depan dan belakang bisnes kad ni. Dah nama pun bisnes kad untuk perniaagaan, jadinya tak perlu nak buat fancy sangat. Cukup sekadar design yang simple dan sesuai. Pada Fiza sesuailah. Kalau pada pendapat korang mungkin lain.

Desig pun dah approved. Tunggu proses printing untuk hantar pada customer. Sesiapa yang nak beli telur segar dan murah boleh contact

Naj Muddin Hj Israk
Alamat : 23 Kg Tebuk Mufrad Sg Air Tawar 45100 Sabak Bernam
(Berhadapan Maahad Tahfiz Ummul Qura)
Call : 0133100466
Whatsapp : 0122497341

3 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.