Header Ads

Design Facebook Timeline Fiqs Collection

Dua hari tak muncul entry. Makin hari mood blog makin kelaut dalam. Entah kemanalah semangat blog tu pergi. Malas nak mencari, sesekali melayan mood malas untuk update blog. Haishhh..inilah yang susahnya bila 'M' berleluasa dalam fikiran. shuhh shuhh shuhh..pergi main jauh jauh.

Mood blog je ada 'M' tapi mood design masih lampu hijau. Cuti 2 hari ni sempat settlekan kerja design sebab tak kemana kan minggu ni. Berehat di rumah je sambil siapkan kerja. Design Facebook Timeline Fiqs Collection sempat Fiza siapkan minggu lepas dari customer baru.

Kali ni customer memilih design yang simple dari contoh design yang pernah Fiza design sebelum ni. Jadi mudah kalau cust ada berikan contoh. Kadang kadang blur bila tak tahu customer nak design macamana. Setelah beberapa draft, inilah hasil kerja yang dipersetujui oleh customer.



Nak tahu apa yang dijual di FiQs Collection ni boleh klik di link bawah ni
www.facebook.com/FIQSCollection

1 comment:

  1. cantik, fizah dan kaler pink tak dapat dipisahkan ;)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.