Cathy Choo 24k Active Gold Shower Gel Murah

Tuesday, October 14, 2014
Mana nak beli Cathy Choo 24k Active Gold Shower Gel Murah? Disini ada jawapannya. Sebelum tu nak review sikit Cathy Choo 24k Active Gold Shower Gel setelah 2 hari menggunakannya. Cathy Choo 24k Active Gold Shower Gel antara produk terlajak laris di pasaran.

Produk ini mengandungi 99.9% 24k emas yang telah dipermodenkan bersama nano-teknologi  dimana dapat membantu penyerapan ekstrak emas ini kedalam kulit.

Rata rata bagi testimoni yang positive. Antaranya bau wangi, kulit lembut, lembap, licin dan halus dan juga memutihkan kulit. Betul ke? Betullah tu..sebab apa?

Sebabnya Shower gel ni mengandungi 3 bahan utama yang penting untuk kulit.
  1. 24 K GOLD  sebagai anti penuaan dan awet muda
  2. GLUTHATHIONE untuk memutihkan kulit)
  3. PLACENTA untuk melembab, menganjal dan melicinkan kulit dan membantu peredaran darah dengan baik.
Cathy Choo 24k Active Gold Shower Gel Murah

Kesannya 
  1. Dapat memulihkan kulit kusam dan kasar. Mencantik dan melembutkan kulit kasar pada sekitar siku, lutut, celah paha dan pelipat
  2. Menjadikan kulit lebih licin, lembab dan cerah.
  3. Membantu peredaran darah dengan baik
Semua kesan ni boleh dilihat dalam masa 18 hari sahaja. Kalau tak percaya boleh cuba sendiri.

Selama dua hari Fiza pakai Cathy Choo 24k Active Gold Shower Gel memang best. Bila mandi tu bilik air memang berbau wangi sangat sampai ke luar baunya kata hubby. Itu baru bilik air. Yang melekat kat badan ni, Confirmlah lebih bau wangi melekat dan bau wangi tu tahan lama melekat kat badan ni. suka suka suka.

Lepas mandi kulit rasa fresh. yelah lepas mandi kan memang fresh. Ok, ini serius! Kulit lebih lembut, lembap halus dan licin. Takyah dah nak pakai losyen lepas ni. Untuk kesan pemutihan tu Fiza tak nampak lagi. baru dua hari pakai kan. Tak sabar pulak nak tengok kesan putih tu.

Excited tau nak mandi selalu. Penangan Cathy Choo 24k Active Gold Shower Gel punya pasal lah ni. Kan dah terjebak dengan kesannya tu. Dahlah packaging comel. Siapa yang tak teruja nak ada satu kan. Untuk Fiza sorang 750 ml ni bolehlah tahan sebulan lebih. Tak rugi membeli untuk memanjakan diri sendiri kan.

Produk ini telah diuji oleh FDA dan ISO 9002
Fungsi 24k emas aktif aroma gel mandi: ia mengandungi 99.9% bahan foil emas tulen yang diuruskan oleh teknologi nano dan boleh diserap oleh kulit sepenuhnya. Ia akan menjadikan unsur-unsur mineral semulajadi menembusi terus ke dalam kulit asas, mengaktifkan kulit, menjauhkan dari faktor penuaan , menggalakkan metabolisme sel dan menghalang penuaan kulit yang disebabkan oleh radikal bebas. Pada masa yang sama, produk ini mempunyai pelbagai minyak wangi tumbuhan yang wangi dan boleh menyegarkan badan selepas mandi. Aroma berpanjangan akan membuat kulit anda sihat dan menarik. 

Cathy Choo 24k Active Gold Shower Gel Murah

Kalau korang nak mencuba boleh beli yang size kecil dulu. Kalau best boleh beli yang besar pulak. Kalau nak beli yang besar terus pun boleh.

Harga Promo
Size 750ml : RM 35 tak termasuk postage
Size 330ml : RM 25 tak termasuk postage
*HARGA PROMO TAMAT

Postage :
RM 7 for 1
RM 10 for 2


Untuk order boleh terus sms/whatsapp : 012 9072776 dan mention nama blog Sihatimerahjambu :)


Normal price : RM40 for 750ml

330ml OUT OF STOCK
24 comments on "Cathy Choo 24k Active Gold Shower Gel Murah"
  1. Menarik ni...and dia punya packaging pun menarik...

    ReplyDelete
  2. cantiknya botol dia...rasa bekenan pulak..

    ReplyDelete
  3. menarik.. dia nye packaging pn nampak menarik.. gold2

    ReplyDelete
  4. Wahhh! Macam best jer.. Nak try jugaklah.. Kebetulan shower foam kat umah ni pun dah nak abis.. Hehe..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  5. Placenta tu bukan uri ke? Placenta apa dia guna ek? Td mcm nak try, tp takut plk.. Halal x?

    ReplyDelete
  6. mmg selalu dengor pasal cathy choo ni kakk.

    ReplyDelete
  7. Wahhh nampak botol dia tu pon dah berkenan ........

    ReplyDelete
  8. Boleh la mencubanya kalau sesiapa yang berminat ya

    ReplyDelete
  9. Adik ada bli, dh try pkai. Mmng wangi..

    ReplyDelete
  10. warna keemasan kan gituww,, cantikk..nga survey ni..bulan pose..nk produk ape..untuk luaran jee..hehehee

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan.

Auto Post Signature

Auto Post  Signature