Pakai Botox Lebih Selamat

Thursday, October 30, 2014


Pakai Botox Lebih Selamat? Ini dah jadi isu panas botox ni nampaknya. Tak bahaya ke suntik menyuntik ni? Kalau ye pun nak cantik tak kanlah sampai nak suntik bagai. Kalau cakap pasal botox tu mesti nak fikir pasal suntikan botox

Tapi Botox yang Fiza nak share dengan korang ni adalah BOTOX SELAMAT sebabnya ianya KRIM BOTOX. Bukan botox suntikan tu ye. Ini betul betul Botox selamat untuk muka.

Ini adalah berita hangat botox yang korang perlu tahu untuk tegangkan kulit muka seperti suntikan botox.  Botox Cream ni merupakan produk terbaru keluaran MZ Secret yang bakal laris dan terhangat di pasaran tak lama lagi.


Botox Cream MZ Secret

Semua orang nak cantik! Ye, memang semua orang nak nampak cantik. Dengan pemakaian Krim Botox/ Botox Cream ni kesan dapat dilihat seawal 14 hari dimana wajah terasa tegang dan gebu. Cara pakai pun senang dan mudah , hanya sapu di muka setiap pagi dan malam secara konsisten untuk dapatkan kesan yang terbaik.

Tentang Botox Cream
Dirumus khas untuk memberikan protein kolagen, membaharui sel-sel, dan sebagainya. Sekali gus menjadikan kulit kelihatan lebih muda, tegang seperti suntikkan botox.

Apakah Rahsia MZ Secret Krim Botox?
  • Menegangkan Kulit Wajah
  • Melambatkan proses penuaan,kulit tampak awet muda
  • Menghilangkan Masalah garis garis halus di muka
  • Kulit nampak putih secara Natural
  • kulit sekata dan tidak berminyak
  • Pori mngecil,
  • Menghilang Jerawat dan parut-parut jerawat
Siapa yang boleh pakai Botox Cream
Cream Botox sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah kulit normal atau sensitif juga boleh gunakan dari umur 18tahun sehingga umur 60 tahun

Keistimewaan Botox Cream
  • Kesan dapat dilihat seawal 14 HARI penggunaan
  • Terdapat Pakej untuk PENGHANTARAN PERCUMA Ke SELURUH Malaysia
  • JAMINAN Wang di kembalikan
  • Tiada Kesan sampingan/negatif
  • Sesuai untuk LELAKI & WANITA
  • DIJAMIN HALAL
  • Mendapat Kelulusan KKM
  • DIJAMIN sampai ke alamat anda dalam 2-3 hari bekerja

MZ Secret juga sedang mencari Agen Botox untuk menjadi Pengedar Botox Cream. Bagi mereka yang nak jadi agen buat botox bolehlah terus hubungi di link bawah ni.

Untuk maklumat lanjut :
website : www.mzsecret.com
Fanpage : https://www.facebook.com/MzsecretPage
Senarai agen : www.mzsecret.com/stockist/index.html

Botox Cream MZ Secret
Kecantikan memang keutamaan bagi seorang perempuan. Memiliki Kulit yang cantik dan sihat memang menjadi idaman. Tak rugi mencuba Botox Cream ni. Yang penting Botox selamat tanpa suntikan botox dan tanpa kesan sampingan. Botox Cream yang boleh dipercayainya. InshaAllah...Jom dapatkan Cream Botox.

17 comments

  1. tak payah nak suntik2 sangatlah kan fizah? ;)

    ReplyDelete
  2. Wahhh produk baru yee =) Serius nampak exclusive ehehe

    ReplyDelete
  3. betul tu... tak payah nak suntik bagai...

    ReplyDelete
  4. wajah cantik berseri untuk suami sendiri... :D

    ReplyDelete
  5. eh... boleh beli guna pos laju yer... bagus

    ReplyDelete
  6. Tak perlu la nak cucuk sana sini cucuk sini ..Selamat p[on selamat ..

    ReplyDelete
  7. ingatkan botox cocok cocok tu hihihi..
    eloklah jaga muka jaga kulit dari skarng..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.