Ikut Abang La

Friday, October 10, 2014

Salam Jumaat...entry santai di pagi jumaat ni. Buat para suami kenalah bersabar dengan karenah isteri. Ada tu suami dah biasa kalau perangai isteri macam ni kan "Ikut Abang La" itu yang kekadang suami pun boleh stress. Isteri pulak jenganlah macam ni pulak. Bantu bagi pendapat apa salahnya kan.

Ikut Abang La

Siapalah yang tak hangin kalau macam ni kan..Agak agak pernah tak buat macam ni?

19 comments

  1. Kihkihkih.... nak uji tahap kesabaran sebenarnya tu.

    ReplyDelete
  2. adoiiii....saya selalu berperangai macam dalam kartun tu :(

    ReplyDelete
  3. hahahah... tapi terbalik plak ni..
    asben yg suke kate ikott lah
    tapi bile ajak xmo plak

    ReplyDelete
  4. Hhaa blh perang dunia keseribu ni mcm hhaaa..x elok

    ReplyDelete
  5. Hehehe En Hubby punya tabiat selalu tanya Kak Lya dan anak2 nak g makan kat mana ...Masing2 akan bagi tempat mana yang diaorg suka ..Pastu kita bincang2 mana nak makan hehehe .......... Kalau cam kat atas tuu sampai bila baru blh makan hahahaa

    ReplyDelete
  6. Hikhikhik kat atas tuu seriusss lawak pecah kepala tuuu ..........

    ReplyDelete
  7. Kekadang buat mcm ni bukan apa, ada teringin nak pegi tempat yg kita tau hubby kurang suka. So, mcm2 la.. Hee

    ReplyDelete
  8. hahhaha.. itu jawapan yang Ros selalu bagi jugak.. memang nak kena la kan.. ikut bag, ikut bag. tapi semua tak setuju. hihi

    ReplyDelete
  9. hahaha..memang menguji tahap kesabaran :P

    ReplyDelete
  10. ini selalu terjadi kat i tapi dalam keadaan terbalik....wakakkakakakaka

    ReplyDelete
  11. Kalau sy pnh la jgk cmni. Tp stkt ni jrng la cmni. Dh teringin nk kfc, terus je. Tingin burger ke, cri kt mna yng tingin nk mkn tu. Krng bukan suami je pening. Dgn kita skli pning nya..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.