Colourful Pen

Sunday, October 19, 2014

Ingat budak sekolah je ke perlukan Colourful Pen macam ni. Untuk kegunaan kat rumah pun boleh. Sebenarnya nak beli ball point pilot tu je tapi terberkenan pulak dengan colourful pen kilometrico ni. Memang terus grab je la sebab pen kilometrico ni brand yang okay jugak kan.



Dulu masa study mesti guna ball point pilor super grip ni. Memang best pakai dan tahan lama memang padan dengan harganya lah kan. Dulu beli RM3.50 sekarang beli RM2.99 dah turun harga pulak ye. Kalau pakai ball point pilot ni memang jimat sebab kalau guna pen biasa kejap je dah tak okay padahal ink ada lagi. Kalau guna ball point pilot ni pakai okay je sampai habis dakwat tu. Berbaloi membeli dan guna.

Warna ink colourful pen ni pun cantik cantik je. Suka suka suka..


Korang pulak suka pen macamana?

23 comments

  1. Zaman sklh duly lya memg guna kilometriko ni cntik he tulisan hhee

    ReplyDelete
  2. Saya suka juga guna pilot tapi G2 0.7mm...sebab nnt beli refill je...jimat sikit...hihi

    ReplyDelete
  3. saya suka guna pen jenis diamond, kalau buat nota selalu je gune pen tu^^

    ReplyDelete
  4. Dah lama akka tak beli pen sebab Maisara ni suka betul pen kaler2 gini..jadi nak tulis apa2 pun geledah almari maisara je la..heheh

    ReplyDelete
  5. wah,,,zmn sek dulu suka pkai kilometrico dgn stabillo

    ReplyDelete
  6. memang perlulah pen colorful..nak buat notes best sikit..haha

    ReplyDelete
  7. cx suka bende colorful gini. siap ade target, bile economy da steady, nak beli semua colorful and buat collection. cx sgt suka. dah macam hobi plak kumpul bende2 comel colorful . bygkn cx suka bau pensil 2b, then suka beli pensil color luna, crayon, semua yg ade kaitan dgn colorful la sng. hahaha

    ReplyDelete
  8. Selalu beli pen ni tapi selalunya simpan, tak guna. Hehe

    ReplyDelete
  9. Sy banyak pen kaler dekat rumah. pantang nampak org punya pen kaler lawa, sy beli. dah bpe bnyk dah. but sy tak suka jenis akak suka, sy suka yg point halus. tak suka ball pen. sbb tak tajam. Semua org ada pendapat sndiri. bagi sy pen mata bulat nampakkan tulisan sy tak lawa..

    ReplyDelete
  10. Mmg suka beli... Buat nota warna warni...

    ReplyDelete
  11. Mmg suka jgk ngzn kilometrico ni...masa sekolah slalu guna..

    ReplyDelete
  12. dulu masa belajar pun suka kumpul pen kaler2 ni..skrg dh malas..hehe

    ReplyDelete
  13. Fiza nak tau x..akak paling suka kumpul pen...x tau kenapa dari ekcik sampai la skrg...

    ReplyDelete
  14. Tak pernah pun dari dulu pakai pen sampai habis dakwat.. Paling banyak adalah pen hilang..sebab suka letak merata

    ReplyDelete
  15. cantik...tapi zaman sekolah pernah pakai sekarang tak dah...kat pejabat tak ada sediakan colourful pen ni...guna pen hitam dan merah jer...hehe...

    ReplyDelete
  16. memang dari dulu suka dengan pen kilometrico... tapi masa sekolah dulu tak pernah jumpa yang colourful macam nie..

    ReplyDelete
  17. Azwar pun suka guna pen warna-warni nie..

    ReplyDelete
  18. Cantik tulisan :)
    Saya pun sampai la ni kerja duk pakai barang warna warni. Boss pun dah tau report yg saya buat mesti kaler2. hehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.