Udang Galah Masak Lemak Cili Api

Sunday, October 05, 2014

Udang Galah Masak Cili Api menu pagi raya. Menu rare pagi raya. Ini bukan lunch tapi breakfast. Boleh? pun boleh kan. Fiza cuma siang je la..Mak yang masak..Mak masak kan lagi sedap..Hihi.. 

Udang Galah Masak Lemak Cili Api

puas hati betul dapat makan udang galah sekali sekala..banyak jugak mak beli ni.rugilah kakak abang yang tak balik tu kan.

23 comments

  1. Adoiiii fiza.. Merangsang sungguh selera makan den tgk udang ni..

    ReplyDelete
  2. amboi..breakfast pon dah meletop nih..hehe

    ReplyDelete
  3. emm, sedapnya! pepgi akak dah ngap udg glah..hihi..salam aidiladha!

    ReplyDelete
  4. pehh terliuq niii. Kasi lah resipi, hehe

    ReplyDelete
  5. perggghhhh ni terbaekkkkk tok abah
    hehehhe

    ReplyDelete
  6. nanges tekak akak tgk udang galah masak lomak tu.. sentap okeh.. hahaha

    ReplyDelete
  7. Bestnyer udang galah... pandai awak siang yer... kalau bagi kat ayu xtaulah.. jwpnnyer encik suami lah tlg siangkan..hehehe

    jemput jenguk blog ayu

    www.bidadarigojes.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. geramnya tengok kaki udang tu... bersepah2 :D

    ReplyDelete
  9. udang galah masak lemak... memang sedap nie...

    ReplyDelete
  10. Dulu2 selalu jugak makan sebab bapa saudara akak selalu dapat cari ..sekarang ni susah sikit kalau nak makan kena tempah betul2 baru la dapat huhuhu

    ReplyDelete
  11. meleleh air liur . dah lama x mkn udang galah . masa kecik2 dulu my arwah abah klu pi menjala mesti akan dapat udang galah . masak lemak cili padi mmg terbaik ... perghhh

    ReplyDelete
  12. datang sini hampir tengahari. sekali ada lauk udang. uwaa... nak.. dahlah feveret udang ni .hihihi

    ReplyDelete
  13. Udang galah lg????? Ermmm sedapnya...abih la diet akak kalau dpt udang ni ..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.