Header Ads

Drama Epilog 3 Naga


Drama Epilog 3 Naga, sebuah drama adaptasi novel 'Epilod 3 Naga' nukilan Kaz Ishak yang mengetengahkan tentang isu gengsterism. Drama Epilog 3 Naga episod 1 mula bersiaran pada 3 Ogos 2022, setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 7:00 malam di Slot Dramatix Awesome TV saluran 123 Astro atau saluran 112 MyTV.

Juga boleh tonton Drama Epilog 3 Naga live online di aplikasi Awesome TV, download melalui App Store dan Google Play Store. 

drama epilog 3 naga

DRAMA EPILOG 3 NAGA

Jumlah episod : 24
Mula siaran : 3 Ogos 2022
Waktu Siaran : Isnin-Khamis, pukul 7:00 malam
Siaran TV : Slot Dramatix Awesome TV | saluran 123 Astro | saluran 112 MyTV
Penulis Novel : Kaz Ishak
Penulis Skrip : Kaz Ishak
Pengarah : Razif Ajiboy
Produksi : Layar Sutra Sdn. Bhd.

PELAKON DRAMA EPILOG 3 NAGA

Hazama Azmi sebagai Khalid
Syarul Ezani sebagai Fazarul
Shafiq ‘Stu’ Rosli sebagai Sean Abdullah
Juliana Evans sebagai Natasha
Atyka Jalil sebagai Sazlina
Katalina sebagai Sofea Ahmad
Faizal Hussien sebagai Azroy
Ridzuan Hashim sebagai Uncle Hussien
Marissa Yasmin sebagai Makcik Asmah
Sahronizam Noor sebagai Pakcik Zulkarnain
Along Eyzendy sebagai Black
Aman Nassim sebagai Chris

SINOPSIS DRAMA EPILOG 3 NAGA

Kisah tentang kisah tiga sahabat karib yang hanyut dalam memilih jalan hidup sehingga terjerumus dengan kancah jenayah kongsi gelap. Fazarul (Syarul Ezani), Khalid (Hazama Azmi) and Sean (Shafiq ‘Stu’ Rosli) merupakan sahabat karib sejak kecil. Persahabatan, kisah cinta dan kasih sayang keluarga, disulam dengan kenakalan remaja yang mula membawa padah tatkala batas dilangkah.

Mereka merupakan sahabat karib sejak kecil. Di mana ada Fazarul, disitulah ada Khalid dan Sean di sampingnya. Kenakalan zaman remaja dirasakan suatu lumrah. Namun, ia mula membawa padah tatkala batasnya dilangkah. Jiwa remaja mereka mula hanyut tidak terbendung.

Khalid tersilap memilih jalan hidup. Sedikit demi sedikit dia terheret ke kancah kumpulan kongsi gelap. Semakin hari semakin sukar untuk melarikan diri.

Keinginan untuk berseronok di sebuah pusat hiburan hanya mengundang sengketa. Tempat sueh itu menjelmakan tragedi. Sean menjadi mangsa pertama.

Fazarul pula masih kuat semangatnya. Dia nekad mahu melepaskan Khalid dari dunia itu. Rakannya dipujuk untuk menyerah diri. Tetapi, tiada yang pasti apabila hati sudah diselubungi dendam. 

Bagaimanakah pengakhirannya?

No comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.