Header Ads

Telefilem Sebilah Pusaka


Tonton Telefilem Sebilah Pusaka ulang siaran pada hari Rabu 17 Ogos 2022, pukul 9:00 malam di Slot Drama On 2 TV2. Juga boleh tonton telefilem Sebilah Pusaka live streaming online di portal rtm klik (rtmklik.rtm.gov.my).

Pelakon Telefilem Sebilah Pusaka dibintangi  Julia Farhana Marin, Jonathan Putra, Megat Sharizal, Kim Fukazawa, Ayez Shaukat Fonseka, Tuan Faisal dan ramai lagi. 

telefilem sebilah pusaka

TELEFILEM SEBILAH PUSAKA

Waktu siaran : Rabu, 17 Ogos 2022,  pukul 9:00 malam
Siaran TV : Slot Drama On 2 TV2 (RTM)
Penulis skrip : Siti Jasmina Ibrahim
Pengarah : Megat Shahrizal
Produksi : Kus Semangat Aktor, Playground Productions

PELAKON TELEFILEM SEBILAH PUSAKA

Wan Hanafi Su
Julia Farhana Marin
Jonathan Putra
Megat Sharizal
Kim Fukazawa
Ayez Shaukat Fonseka
Tuan Faisal

SINOPSIS TELEFILEM SEBILAH PUSAKA

Mengisahkan seorang gadis yang berketurunan Melayu - Inggeris yang ditemani abangnya kembali ke Malaysia untuk mengenali budaya,tradisi dan identiti diri sebelah bapanya yang berketurunan Melayu dengan mempelajari cara-cara pembuatan keris dan mengenali adat resam budaya Melayu.

No comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.