Cashout Nuffnang January 2017

Fuhhh..setelah beberapa bulan lamanya Fiza tak cashout Nuffnang yang semakin sendu ni. Sendu-sendu pun masih lagi ada dalam blog. Yelah kan, selagi takde pengganti biarkan je kat situ dapat juga la topup sikit-sikit. Innity pun agak sendu kat situ. Nak apply adsense lagi dah beberapa kena reject gitu je. Sadis! Takpelah, rezeki mungkin kat tempat lain dengan cara lain. Rezeki seorang blogger lain-lain kan. Tak dapat dari iklan, dapat job produk review juga satu rezeki. 


Alhamdulillah tahun ni walaupun performance blog tak berapa nak naik sangat. Janji ada sesuatu yang memberikan pulangan yang bagus. Sekurang-kurangnya berbaloi hasil kerja keras berblog selama ini. Dapat juga cashout Nuffnang bulan January untuk tahun 2017. Itupun sendu juga jumlahnya. Janji ado dari non hado. Lepas ni entah bila dapat cashout lagi. Selagi boleh cashout, kita cashout je la kan. Tak perlu nak tunggu tabung duit banyak sebab nak tunggu cheque Nuffnang sampai pun berbulan lamanya. Betul tak? 
As stated in Nuffnang payment policy, Nuffnang pays its members 30 days (60 days for Ordinary) after every end of the month from their cashout request date for Glitterati members. Upon then, the cheque will be compiled and sent to the bank for legal processing before delivered to your registered address. The processing and delivering by the bank will take about 2 weeks time. The status will be changed to 'Paid' once the cheque has been sent to you! Hope this clarifies! Thank you and have a nice day!-Nuffnang
Kau orang kalau tak nak menunggu lama cheque sampai, lebih baik cashout pada hujung bulan seperti yang telah Nuffnang beritahu. Jadi, masa menunggu cuma 1 bulan 2 minggu macam tu. Kira-kira cheque akan sampai di rumah pada belas-belas hari bulan macam tu. Biasanya Fiza akan cashout pada 30 atau 31 haribulan, betul-betul hujung bulan. Jadi, memang tak menunggu lama sangat sampai 2 bulan.

10 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. syoknya tgk fiza selalu cashout nuffnang

    ReplyDelete
  2. yui msh tggu amaun ckup utk cashout..ekeke.

    tahniah fiza

    ReplyDelete
  3. Wahh bestnye dpt cashout nuff.. Tahniah fiza.. :)

    ReplyDelete
  4. samala kita ni asyik kena reject dengan adsense huhuhu
    sy kecewa jugak dengan nuffnang ni..rasa nak buang terus dari blog..ada patut sy cashout dia kata fraud klik..earning burn cmtu ja adehhhh.. :(

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah, xpa sikit jnji ada kan =)

    ReplyDelete
  6. macam mana nak cashout nuffnang? hahaha, saya tak pernah nak cashout sbb tak tahu .

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dah cukup amount cashout, klik kat earnings dan bawah kanan sekali ada cashout..klik je cashout dan submit. pastikan maklumat semua betul :)

      Delete
  7. akak harapkan nuffnang je..tapi itupun tak membiak rasanya..lagi sadis

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال