Template Blog Responsive & Design Header Kisahlynna


Sekarang trend blogger guna template blog responsive dan Mesra SEO. Suka tengok template simple dan cepat loading ni. Disebabkan itu, ramai yang contact Fiza untuk buat template macam tu. Bila blogger nak template macam ni, memudahkan kerja Fiza untuk install dan edit apa yang perlu atas permintaan blogger. Lagi satu cepat siap. Tapi kadang-kadang pening kepala juga hadap coding template yang dah sedia ada untuk customize. Takut salah edit coding, template jadi kacau bilau.

Alhamdulillah, setakat ni customer blogger semua faham dan masing-masing tak banyak karenah. Senang nak berurusan. Satu lagi blog Kisahlynna gunakan template blog responsive dan mesra SEO. Design header pun nak yang simple-simple je. Less is more. Untuk template ni blogger Kak Lynna mintak tukar warna pink dan siap!

Template Blog Responsive & Design Header Kisahlynna

untuk Full view, klik link di bawah

4 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال