Header Ads

Latest Update
recent

Top 10 Komentator November & Disember 2016 dan Top 3 Komentator 2016



Tiga hari bercuti tanpa update blog. Bagi peluang tuan blog berehat kejap ye. Hari ni baru bangkit dari rehat menyambung kerja-kerja yang ada terutamanya kena update blog. Baru tinggal 3 hari traffik dah jatuh merundum. Alahaiii..jatuh sikit prestasi blog. Tapi takpe, anggap je blog masih fresh dengan mood berwajah baru. Salah satu risiko tukar template memang begitulah. Agak jatuh sikit dari pelbagai segi. Ditambah pulak dengan tak update beberapa hari ni kan. So biarkan dan teruskan usaha untuk stabilkan dan kukuhkan lagi prestasi blog.

Okaylah entri kedua tahun 2017, Fiza teruskan dengan pengumuman Top 10 Komentator November & Disember 2016 dan Top 3 Komentator 2016. Sekali umumkan senang untuk settlekan hal-hal 2016 ni. 


TAHNIAH!!!

Top 10 Komentator November & Disember 2016

1. azizah green line (76)
nurazizahyahaya.blogspot.my

2. Siti Rohaida Yusof (47)
www.kisahsidairy.com

3. Unni Anje (39)
unnianje.blogspot.my

4. Nurzakiah Hanum (39)
anumkhairil.blogspot.my

5. Azura Aziz (22)
myalycia.blogspot.my

6. nuyui a.k.a miss YUI (26)
nusha1706.blogspot.my

7. Jun Zie (18)
www.jun-zie.com

8. dalila (12)
mammadanish.blogspot.my

9. Cik Tie (12)
colouroflifek.blogspot.my

10. Mardiah Diana (12)
mardiahdiana.blogspot.my

Untuk kesemua top 10 komentator November dan Disember 2016, Fiza akan masukkan dalam bloglist Januari dan Februari 2017.


TAHNIAH!!!

Top 3 Komentator 2016

1.azizah green line (392)
nurazizahyahaya.blogspot.my

2. Siti Rohaida Yusof (283)
www.kisahsidairy.com

3. Azura Aziz (158)
myalycia.blogspot.my

Sebagai tanda penghargaan hadiah akan diberikan untuk top 3 komentator sepanjang tahun 2016. Ikutkan nak bagi top 10 tapi faham-faham lah bajet yang ada untuk 3 je. Untuk top 3 sila berikan nama, alamat dan no phone untuk kiriman hadiah ke email : azhafizahmdnor@gmail.com

Tahniah sekali lagi dan terima kasih kerana sudi singgah dan meninggalkan jejak di sini sambil komen. 

7 comments:

  1. Alhamdulilah, baru perasan. Terima kasih Fiza. Walaupun blog sendu-sendu jer update hujung tahun dan sendu2 dapat jengah blog kengkawan...

    Thanks again.. ok, akak emel ;)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..dan tahniah semua..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.