Hokkaido Baked Cheese Tart Buy 5 free 1

Friday, January 20, 2017


Orang lain dah makan berketul-ketul Hokkaido Baked Cheese Tart, tapi Fiza baru dapat merasa. Itupun adik ipar belanja. Akhirnya!!! Selama ni tak tahu nak beli kat mana rupanya ada je jual Kat AEON Seremban. Sebelum ni tak pernah perasan pun. Mungkin baru buka ataupun Fiza dah lama tak pergi AEON. Tapi Hokkaido Baked Cheese Tart ni adik ipar beli kat Time Square. Ada promosi sekarang buy 5 Free 1. Mana-mana cawangan pun ada promosi yang sama. Sesiapa yang suka tu haruslah beli 5 kan, dapat Free 1.
Hokkaido Baked Cheese Tart (HBCT) offers up an absolutely irresistible temptation in the form of their namesake; the freshly baked, creamy and crunchy Hokkaido Baked Cheese Tart.
One does not simply have just one bite!-FB Hokkaido Baked Cheese Tart
Adik ipar beli buy 5 Free 1, ada Cheese tart perisa original dan juga Chocolate. Selain itu, ada perasa durian juga. Siapa penggemar durian tu, haruslah mencuba kan. Nasiblah Fiza ni bukan penggemar durian. Kalau tak craving nak makan cheese tart durian je nanti. 


Mula-mula rasa yang chocolate dulu, ermmm.. sedapnya! Filling chocolate cheese yang sedap dan kulit luar yang rangup. Chocolate yang tak manis sangat. Just nice rasa dia. Tapi Fiza paling suka perisa original ni sebab truly deeply rasa cheese original yang super sedap. Sapa yang tak melting bila tengok Hokkaido Baked Cheese Tart ni. Dah lah tu filling dia banyak dan sangat puas hati makan walaupun harganya agak mahal daripada tart biasa.


Harga untuk seketul Hokkaido Baked Cheese Tart ni berharga RM5.80. Kira berbaloilah kalau beli 5 Free 1 tu. Tapi kalau setakat teringin nak makan tu beli satu je dah cukup. Tapi puas ke makan seketul je? Confirmlah tak puas sebab seakali rasa mesti akan buatkan korang nak rasa lagi dan lagi. Tak percaya??? Cuba rasa satu dulu. 



Enjoy your Hokkaido Baked Cheese Tart!


3 comments

  1. teringin sangat nak makan, tapi bila da jmpe kedai hokkaido ni xreti plak nak beli..haha

    ReplyDelete
  2. wow! wiken ni mau try la.
    dulu kat s2, tak teringat nak beli kat aeon. dekat aje.
    ni da balik melaka, jauh kat banda hilir :(

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.