Tempahan Design Kad Jemputan Majlis Aqiqah Tema Merah

Friday, January 06, 2017


Sesekali kena update entri artwork. Salah satu cara untuk mempromosikan artwork dan menambah portfolio. Senanglah nanti kalau ada yang nak tempah design dari Azhafizah Network. Entah kali ke berapa entah design kad jemputan untuk majlis Aqiqah. Dah banyak juga Fiza design.

Tempahan design kad jemputan majlis aqiqah dan majlis cukur jambul tema merah ni pun dari previous client yang pernah tempah kad jemputan majlis aqiqah juga. Client paling senang nak berurusan. First draft dah boleh terima cuma ubah maklumat sikit je.

Kali ni design simple je yang boleh Fiza fikirkan. Nanti kalau betul-betul penuh dengan merah macam melampau pulak kan. Jadi, masukkan tema merah kat mana-mana yang perlu dengan gabungan warna hitam dan putih. Simple dan just nice pada Fiza. 

Tempahan Design Kad Jemputan Majlis Aqiqah Tema Merah
Terima kasih sudi order lagi. Semoga majlis berjalan dengan lancar. Aaminn...

3 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.