Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Yes

Display Author Bio

Display Instagram Footer

leaderboard-07

Cerita afzalsukasuki

Hadiah Top 3 Komentator 2016


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Lambat bersiaran blog Fiza hari ni. Hari isnin macam biasalah moody dia lain macam. Monday Blues lah katakan cuma tak berapa nak blues sangat. masih mencari mood mencari idea untuk update blog secara konsisten. Tahun 2017 perlukan beberapa perubahan untuk tingkatkan mutu keunggulan blog selain bersuka-suka update blog. 

Seperti yang Fiza janjikan, Fiza akan berikan hadiah untuk top 3 komentator di blog Fiza sepanjang 2016. Kesemua top 3 komentator mak-mak. Jadi, Fiza fikir elok bagi sesuatu untuk kegunaan rumah atau kegunaan harian. Setelah difikir-fikir dan dengan bajet yang ada dapatlah Fiza beli 3 bantal perhiasan IKEA yang comel ni.

Bolehlah buat perhiasan dalam rumah ke dalam kereta ke. Buat bantal tidur ke bantal busuk pun boleh untuk anak-anak. Harap sudi terima hadiah yang tak seberapa dari Fiza ni. Nak beli hadiah mahal-mahal dan nak bagi pakej percutian belum mampu. Inilah termampu sebagai saguhati untuk menghargai komentator tegar katanya.


Pilihan Fiza beli bantal ni selain untuk kegunaan, lebih mudah nak pos. Nak beli barang berkaca dan material lain takut rosak masa penghantaran. Ye lah kan, kot ada yang tercampak ke. Bila dah rosak, rugi pulak. Jadi, nak kurangkan risiko rosak tu Fiza bagi barang yang friendly pos. 


Nanti Fiza update tracking number ye bila dah pos. Terima kasih sabar menunggu. Tahniah sekali lagi.

With ❤,
Azhafizah MN

Azhafizah Md Nor
14 Comments
Share :

14 comments:

My blog is around for the long haul because I 'm really appreciate our relationships with one another above just about everything else. A blog entry isn’t just a block of text, but a slice of humanity and an opportunity to begin a real conversation.Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much!

DISCLAIMER


All content provided on this azhafizah.com blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of azhafizah.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

Blog Comments Policy

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to :
1. Comments deemed to be spam or questionable spam
2. Comments including profanity
3. Comments containing language or concepts that could be deemed offensive
4. Comments that attack a person individually

This privacy policy statements is made on [January 23, 2017] and may have a change on the futures with or without notice. You should read this privacy policy on this page on the futures when updated.

[name=Azhafizah Md Nor] [img=https://scontent-kul1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p160x160/14448782_10210636189243803_7128433474369868727_n.jpg?oh=4425e5a9103abc1ff3665fd0f83feec3&oe=58F1F071] [description=Married.Blogger.Graphic Designer.Johorian.B.Eng (Hons) Electrical & Electronics Engineering.UiTM.Untuk tempahan DESIGN, PENGIKLANAN, COLLABORATION, SPONSORSHIP, GUEST POST dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke :azhafizahmdnor@gmail.com] (facebook=https://www.facebook.com/AzhafizahMdNor) (twitter=https://twitter.com/Azhafizah) (instagram=https://www.instagram.com/azhafizah.mdnor/)

Blog Sihatimerahjambu

Follow @azhafizah.mdnor