Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Yes

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Top 10 Komentator November & Disember 2016 dan Top 3 Komentator 2016


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Tiga hari bercuti tanpa update blog. Bagi peluang tuan blog berehat kejap ye. Hari ni baru bangkit dari rehat menyambung kerja-kerja yang ada terutamanya kena update blog. Baru tinggal 3 hari traffik dah jatuh merundum. Alahaiii..jatuh sikit prestasi blog. Tapi takpe, anggap je blog masih fresh dengan mood berwajah baru. Salah satu risiko tukar template memang begitulah. Agak jatuh sikit dari pelbagai segi. Ditambah pulak dengan tak update beberapa hari ni kan. So biarkan dan teruskan usaha untuk stabilkan dan kukuhkan lagi prestasi blog.

Okaylah entri kedua tahun 2017, Fiza teruskan dengan pengumuman Top 10 Komentator November & Disember 2016 dan Top 3 Komentator 2016. Sekali umumkan senang untuk settlekan hal-hal 2016 ni. 


TAHNIAH!!!

Top 10 Komentator November & Disember 2016

nurazizahyahaya.blogspot.my

www.kisahsidairy.com

3. Unni Anje (39)
unnianje.blogspot.my

anumkhairil.blogspot.my

5. Azura Aziz (22)
myalycia.blogspot.my

nusha1706.blogspot.my

7. Jun Zie (18)
www.jun-zie.com

8. dalila (12)
mammadanish.blogspot.my

9. Cik Tie (12)
colouroflifek.blogspot.my

10. Mardiah Diana (12)
mardiahdiana.blogspot.my

Untuk kesemua top 10 komentator November dan Disember 2016, Fiza akan masukkan dalam bloglist Januari dan Februari 2017.


TAHNIAH!!!

Top 3 Komentator 2016

nurazizahyahaya.blogspot.my

www.kisahsidairy.com

3. Azura Aziz (158)
myalycia.blogspot.my

Sebagai tanda penghargaan hadiah akan diberikan untuk top 3 komentator sepanjang tahun 2016. Ikutkan nak bagi top 10 tapi faham-faham lah bajet yang ada untuk 3 je. Untuk top 3 sila berikan nama, alamat dan no phone untuk kiriman hadiah ke email : azhafizahmdnor@gmail.com

Tahniah sekali lagi dan terima kasih kerana sudi singgah dan meninggalkan jejak di sini sambil komen. 
With ❤,
Azhafizah MN

Azhafizah Md Nor
9 Comments
Share :

9 comments:

My blog is around for the long haul because I 'm really appreciate our relationships with one another above just about everything else. A blog entry isn’t just a block of text, but a slice of humanity and an opportunity to begin a real conversation.Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much!

DISCLAIMER


All content provided on this azhafizah.com blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of azhafizah.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

Blog Comments Policy

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to :
1. Comments deemed to be spam or questionable spam
2. Comments including profanity
3. Comments containing language or concepts that could be deemed offensive
4. Comments that attack a person individually

This privacy policy statements is made on [January 23, 2017] and may have a change on the futures with or without notice. You should read this privacy policy on this page on the futures when updated.

[name=Azhafizah Md Nor] [img=https://scontent-kul1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p160x160/14448782_10210636189243803_7128433474369868727_n.jpg?oh=4425e5a9103abc1ff3665fd0f83feec3&oe=58F1F071] [description=Married.Blogger.Graphic Designer.Johorian.B.Eng (Hons) Electrical & Electronics Engineering.UiTM.Untuk tempahan DESIGN, PENGIKLANAN, COLLABORATION, SPONSORSHIP, GUEST POST dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke :azhafizahmdnor@gmail.com] (facebook=https://www.facebook.com/AzhafizahMdNor) (twitter=https://twitter.com/Azhafizah) (instagram=https://www.instagram.com/azhafizah.mdnor/)

Blog Sihatimerahjambu

Follow @azhafizah.mdnor