Top 10 Komentator November & Disember 2016 dan Top 3 Komentator 2016

Wednesday, January 04, 2017


Tiga hari bercuti tanpa update blog. Bagi peluang tuan blog berehat kejap ye. Hari ni baru bangkit dari rehat menyambung kerja-kerja yang ada terutamanya kena update blog. Baru tinggal 3 hari traffik dah jatuh merundum. Alahaiii..jatuh sikit prestasi blog. Tapi takpe, anggap je blog masih fresh dengan mood berwajah baru. Salah satu risiko tukar template memang begitulah. Agak jatuh sikit dari pelbagai segi. Ditambah pulak dengan tak update beberapa hari ni kan. So biarkan dan teruskan usaha untuk stabilkan dan kukuhkan lagi prestasi blog.

Okaylah entri kedua tahun 2017, Fiza teruskan dengan pengumuman Top 10 Komentator November & Disember 2016 dan Top 3 Komentator 2016. Sekali umumkan senang untuk settlekan hal-hal 2016 ni. 


TAHNIAH!!!

Top 10 Komentator November & Disember 2016

nurazizahyahaya.blogspot.my

www.kisahsidairy.com

3. Unni Anje (39)
unnianje.blogspot.my

anumkhairil.blogspot.my

5. Azura Aziz (22)
myalycia.blogspot.my

nusha1706.blogspot.my

7. Jun Zie (18)
www.jun-zie.com

8. dalila (12)
mammadanish.blogspot.my

9. Cik Tie (12)
colouroflifek.blogspot.my

10. Mardiah Diana (12)
mardiahdiana.blogspot.my

Untuk kesemua top 10 komentator November dan Disember 2016, Fiza akan masukkan dalam bloglist Januari dan Februari 2017.


TAHNIAH!!!

Top 3 Komentator 2016

nurazizahyahaya.blogspot.my

www.kisahsidairy.com

3. Azura Aziz (158)
myalycia.blogspot.my

Sebagai tanda penghargaan hadiah akan diberikan untuk top 3 komentator sepanjang tahun 2016. Ikutkan nak bagi top 10 tapi faham-faham lah bajet yang ada untuk 3 je. Untuk top 3 sila berikan nama, alamat dan no phone untuk kiriman hadiah ke email : azhafizahmdnor@gmail.com

Tahniah sekali lagi dan terima kasih kerana sudi singgah dan meninggalkan jejak di sini sambil komen. 
9 comments on "Top 10 Komentator November & Disember 2016 dan Top 3 Komentator 2016"

Komen yang baik-baik dan jaga adab sebagai komentator. Terima kasih.

Auto Post Signature

Auto Post  Signature