Ranking Alexa azhafizah.com November 2015

Monday, November 30, 2015

Ranking Alexa azhafizah.com November 2015 nampaknya jatuh tergolek dari ranking sebelum ni. Nak kata tak ber update, update je selalu tapi masih bertanda warna merah tu. Banyak pulak tu jatuhnya. Redha je la kan. Yang penting dah usaha apa yang patut. Kena usaha lebih la kalau macam ni gayanya untuk memperbaiki ranking blog.

Ye lah kan, sekarang dah makin banyak blog blog hebat. Turun naik blog tu perkara biasa. Kalau nak hebat macam orang lain, kenalah usaha lebih. Harapnya bulan disember nanti dapat yang ranking terbaik buat penutup tahun 2015 ni.

http://www.azhafizah.com/

Januari 2015
Global Rank : 154, 886
Rank In Malaysia : 1, 433

February 2015
Global Rank : 211, 520
Rank In Malaysia :

March 2015
Global Rank : 314, 544
Rank In Malaysia :

April 2015
Global Rank : 451, 760
Rank In Malaysia : 5, 029

May 2015
Global Rank : 336, 288
Rank In Malaysia : 1, 724

June 2015
Global Rank : 272, 289
Rank In Malaysia : 2, 021

July 2015
Global Rank : 250, 493
Rank In Malaysia : 3, 144

August 2015
Global Rank : 298, 427
Rank In Malaysia : 2, 793

September 2015
Global Rank : 396, 828
Rank In Malaysia : 7, 181

October  2015
Global Rank : 471, 864
Rank In Malaysia : 5, 583

November  2015
Global Rank : 604, 425
Rank In Malaysia : 7, 036

Check rank Blog >>www.alexa.com

6 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.