Header Ads


Buah Epal Hijau Dengan Serbuk Asam Pun Jadi

Dah habis la kot musim viral mangga asam boi tu. Bila teringin makan buah mangga epal pun susah nak dapat. Suka makan buah mangga epal sebab rangup. So sebagai pengganti beli epal hijau je senang. Buang kulit, potong potong dan letak serbuk asam pun sedap jugak kan. Pun bolehlah....kalau makan macam tu withhout serbuk asam rasa tak feel pulak.


Serbuk asam ni sedap je letak kat buah kan. Penyedap rasa orang kata. Kat buah tembikai kee, buah jambu batu ke, buah mangga ke dan lain lain.

6 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.