Ura-Chan, Kucing Putih Jepun Berumur 17 Tahun

Thursday, November 19, 2015

Sekali pandang Ura-Chan ni rasa macam nak tatap terus tak nak lepas pandang. Kenapalah comel sangat Ura-Chan ni. Putih gebu pulak tu. Siapalah yang tak geram kan. Pulak tu kucing jenis baka scottish fold yang Fiza minat. Alahaii...kalau dapat sekor macam ni memang habis kena gomol dan dibuli. Of course secara tak lansung akan menjadi model kucing gitu.
Ura-Chan is a 17-year-old Scottish Fold cat who lives in Japan. This white beauty has lived a long and fulfilling life, and now is getting her well deserved rest! Her owner describes her as unfussy, chill and slow. Despite her old age, Ura is an Internet star in Japan, she even has 24k followers on Instagram!
 Rupa pun dah macam orang jepun kan. Semua gambar pun comel. Ura-Chan, awak memang comel!
http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

Senang hati bermalas malasan Ura-Chan ni.

7 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.