Pembukaan IKEA CHERAS 19 November 2015

Thursday, November 19, 2015

Masa yang ditunggu, hari ni 19 November 2015 pembukaan IKEA cheras secara rasminya yang juga merupakan Biggest Housewarming Party. Untuk mereka yang datang bakal memenangi beberapa hadiah barangan IKEA. Wow!

Memang teruja nak pergi tapi Fiza bukan jenis suka yang bersesak waktu² macam ni. Rasa macam takde keperluan untuk dibeli buat masa ni. Lebih rela beli waktu biasa yang tak bersesak. Lagipun kalau datang dari jauh semata mata nak bersesak beli 2 3 barang macam tak berbaloi kan. So lebih suka waktu santai bershopping tu. Taknak lah stress² kan.

http://www.azhafizah.com/

Tapi kalau yang memang kaki shopping jiwa kental, haruslah terjah IKEA Cheras hari ni. Sebabnya banyak barang yang limited murah untuk dibeli. Orang kata berbaloilah membeli tu. Antaranya di bawah ni.

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/
Sumber gambar dari google
Rasanya ramai akan serbu IKEA Cheras hari ni. Sesiapa yang pergi get ready untuk bersabar banyak. Memandangkan esok waktu kerja, jangan ada ngelat ponteng kerja pulak..hehehe

IKEA Cheras

No. 2A, Jalan Cochrane,
Taman Maluri,
55100 Kuala Lumpur.

Mon - Thur 9:30am - 10pm,
Fri - Sun, eve & on public holiday 9.30am - 11pm
Telephone: +603 7952 7575

10 comments

  1. giler murah A'a! memang sesuai lah dekat PG sebab nak cari barangan perabot yang murah untuk rumah sewa PG :) tq share A'a :)

    ReplyDelete
  2. wahhh..murahnyeee..
    agak2 ramai org x arini?

    ReplyDelete
  3. Assalam Sis..salam ziarah...

    saya pun jenis x rajin nak bersesak2... apatah lagi hubby.. dedua mmg kompm ilang mood kalo bersesak nak2 plak dengan bau mcm2 tu...

    so baek la pegi time xde org sgt..heheh

    ReplyDelete
  4. mmg confirm la ramai..
    aritu p ikea, padat giler.. nsb malang p ari mggu..huhuhu

    ReplyDelete
  5. bila la gaknya dia nak bukak kat jb ni kan...

    ReplyDelete
  6. dekat sangat dengan rumah.. so tak payah akak nak redah sampai ke Mutiara Damansara lagi dah.
    Everyweek asal nak gi Pasar Pudu, mata mesti jeling kat IKEA baru ni.. hihihi

    ReplyDelete
  7. wahh dah dekat ni.. bolehlah nk mkn meat ball selalu hehe...

    ReplyDelete
  8. wow. weekend ni nak gi la, fiza.
    kebetulan anak2 di btho.
    pepagi sabtu la nak ajak mr.asben.
    cuci mata aje :)

    ReplyDelete
  9. pehh, sale tu. takde la jauh sgt. hehe kene pergi ni

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.