Cactus Cupcakes

Monday, November 16, 2015

Bila nampak cactus cupcakes ni bukan rasa nak makan tapi rasa nak buat perhiasan je. Comel je dekorasi cupcake rupa kaktus ni. Memang kreatif orang yang membuatnya. Kalau kita tengok setiap dekorasi cupcakes ni nampak teliti dan halus seninya.

Sekali pandang nampak macam real je. Menarik juga idea dekorasi cactus cupcakes ni. Fiza tak pernah cuba nak buat cupcakes sebab rasa macam tak menjadi je kalau buat. Mungkin tak special dalam bab baking membaking ni. Setakat memasak lauk tu boleh lah.

Okay, kalau yang pandai buat cupcakes tu bolehlah cuba idea ni pulak untuk kelainan dari biasa.

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/
http://www.azhafizah.com/
Sumber dari facebook

10 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.