Ranking Alexa azhafizah.com October 2015

Saturday, October 31, 2015

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Kalau bulan lepas ranking alexa blog ni jatuh menjunam tapi Ranking Alexa azhafizah.com bulan October 2015 ni kira boleh dibanggakan sikit la rank in Malaysia sebab banyak juga naik tu. Cuma yang tak bestnya global rank jatuh dan sekaligus ada warna merah tu, tandanya rank jatuh dalam 223,158 tu. Aduh aduh sayang kenapa lah jatuh begitu sekali.

Dalam kejatuhan tu kira puas hati jugak dengan traffic bulan ni sebab hari hari kira maintain traffic. Kira average je la tu. Alhamdulillah. Teruskan usaha untuk dapatkan ranking yang lagi terbaik. Tahniah untuk mereka yang berjaya kekalkan ranking yang terbaik.

http://www.azhafizah.com/

Januari 2015
Global Rank : 154, 886
Rank In Malaysia : 1, 433

February 2015
Global Rank : 211, 520
Rank In Malaysia :

March 2015
Global Rank : 314, 544
Rank In Malaysia :

April 2015
Global Rank : 451, 760
Rank In Malaysia : 5, 029

May 2015
Global Rank : 336, 288
Rank In Malaysia : 1, 724

June 2015
Global Rank : 272, 289
Rank In Malaysia : 2, 021

July 2015
Global Rank : 250, 493
Rank In Malaysia : 3, 144

August 2015
Global Rank : 298, 427
Rank In Malaysia : 2, 793

September 2015
Global Rank : 396, 828
Rank In Malaysia : 7, 181

October 2015
Global Rank : 471, 864
Rank In Malaysia : 5, 583

Check rank Blog >>www.alexa.com
With Love, Sihatimerahjambu

2 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.