Tiket Murah Ke Legoland Untuk Orang Johor

Thursday, April 17, 2014

Tiket Murah Ke Legoland Untuk Orang Johor boleh di kira sebagai satu berita baik ni. Pengurus Besar Legoland Malaysia, Resort Mark Germyn menawarkan tiket ke taman tema Legoland pada kadar istimewa RM80 seorang. Tawaran inisiatif itu sebagai tanggungjawab sosial korporat kepada penduduk di negeri Johor.Untunglah orang Johor kan.

Walaupun Fiza ni nama je orang Johor tapi jarang sangat ke Johor Bahru tu..huhu..kesian betul. Apatah lagi nak jejak ke Legoland ni. Ntah Bila nak sampai pun tak tahulah.

Kalau kebiasannya, tawaran pas masuk tahunan itu dijual pada harga RM195 buat dewasa dan RM150 untuk kanak-kanak yang tertakluk kepada warga Johor dengan mempamerkan kad pengenalan masing-masing.

Pembelian pas tahunan itu turut melayakkan belian RM50 bagi satu kemasukan ke taman air Legoland, selain beberapa potongan harga bagi kemasukan hotel serta tawaran lain. 

Suka orang Johor dengar berita ni kan. Jom serbu Legoland beramai² . Untuk maklumat lanjut,
http://www.legoland.com.my/Plan/Prices-and-Tickets/


credit info : mymediahubonline.blogspot.com

16 comments

  1. woah!!! macam mana nak beli & apa T&C dia? Sampai bila ni fiza?

    ReplyDelete
  2. jelessssnya... murah kot.. untung org2 johor.
    masa akak pergi dulu masuk RM180 kot.. budak2 rm150.. tapi itu dulu masa waterpark & hotel legoland blom siap lagi..

    ReplyDelete
  3. ok la tu..ade diskaun..bukan slalu nk dapat..jom pegi!

    ReplyDelete
  4. bestnya.. murah tu.. haritu Alycia pergi rm 140 seorg..

    ReplyDelete
  5. fuiyo....
    best nye anak joho ade diskaun!

    ReplyDelete
  6. wahhh, syoknya
    anak johor xboleh lps ni

    ReplyDelete
  7. Bestnya...Azwar tak pernah pergi lagi.. :(

    ReplyDelete
  8. suka sangat.. hihihi.. mama orang jhr, ic je selangor

    ReplyDelete
  9. waaahhhh.. insyallah..kalo pnjg umo nnti nak lagi ke Johor.. =D

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum...nak tanya ni betul ke ni? RM80 to utk themepark shj atau combo? thanks ya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tak pasti la details dia.cuma diberitahu RM80 sahaja..untuk maklumat lanjut visit http://www.legoland.com.my/Plan/Prices-and-Tickets/

      Delete
  11. Kalu no ic johor alamat slgor bleh gak ke dpt 80rggt ticket?

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.