Lagu lagu wedding

Monday, April 07, 2014

Lagu lagu wedding | Zaman sekarang kalau kahwin bukan setakat photographer je diperlukan. Videographer pun dah jadi satu benda yang perlu ada bagi meninggalkan kenangan masa majlis nikah dan juga resepsi selain dari gambar. Kalau dah ada videographer mestilah video tu nampak lebih menarik kalau di tambah dengan pemilihan lagu yang sesuai bila di edit nanti.


So Fiza nak share sikit lagu lagu yang sesuai untuk dimasukkan dalam video majlis nanti. Sekarang kan musim orang kahwin kan. So buat bride/groom to be bolehlah pilih² lagu mane yang sesuai. Sesuai untuk video pre wedding ke, solemnization, reception and post wedding :)

For the rest of my life-Maher Zain
Barakallah hu lakuma-Maher Zain
Aku Sayang Kamu -Harissa Adlynn
Sampai Ke Hari Tua -Aizat Amdan
Jodoh pasti bertemu-Afghan
Bukan Cinta Biasa – Afghan
Terima kasih cinta-Afghan
Cinta Sesungguhnya-Sabhi Sadhi
Sempurna- Andra& The Backbone
Keabadian cinta-Anuar Zain
Cintamu-Siti Nurhaliza
aku dan dirimu-Ari Lasso & Bunga Cinta Lestari
Kasih suci-Amy Mastura

Love-Micheal Buble
My Baby You-Mark Anthony
You one In a Million-Bosson
One In a Million-Neyo
You got me-Colbie Callat
Never Know I Needed-Neyo
I Knew I love you-Savage Garden
From this moment-Shania Twain
Endless Love-Luther Vandross ft Mariah Carey
When you tell me that you love me-Diana Ross
L O V E -Nat King Cole
Because you love me-Celine Dion
I Finally found someone-Bryan Adams ft Barbra Streisand
My Valentine-Jim Brickman ft Martina McBride
Marry you-Bruno Mars
I Do [Cherish you]-98 degrees
A thousand years-Christina Perri
Glory of Love-Peter Cetera
Everybody-Ingrid Michealson
Count on me-Bruno Mars

Kalau korang ade cadangan lagu. Boleh tinggalkan di komen box ye. Nanti Fiza akan Add dalam entry. Mana tahu boleh jadikan sumber carian lagu untuk bride to be.

8 comments

  1. ada lagi satu lagu,siti nurhaliza,tak ingat nama lagu tu...

    ReplyDelete
  2. Nak bookmark lah post ni :p
    Hehe. Berguna untu videographer dgn bakal2 pengantin ni.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, sheila paling suka kalau majlis resepsi buka lagu maher zain. fuhhh feeling dia lain macam kot. Makna dia mendalam ~~~

    ReplyDelete
  4. Mmg lgu maher zain la byk dimainkan kt knduri la ni...

    ReplyDelete
  5. kita pun ada saenarai lagu masa majlis kita.....hehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.