Garret Pop Corn Shop Kini di Mid Valley

Tuesday, April 29, 2014

Garret Pop Corn Shop Kini di Mid Valley! Kalau dulunya nak makan garret pop corn kenalah pergi One Utama atau KLCC kan. Tapi sekarang tak yah susah nak pergi jauh, pergi Mid Valley je dah boleh dapat. Dah lama tak merasa garret pop corn yang sedap tu. Sekali hadap je dah habis kalau makan sorang pun. Bila dah sedap makan tak pandang kiri kanan dah..eh? buruk perangai haihhh...

Garret Pop Corn shop di buka pada 26 April lepas Di Mid Valley dan setiap pembelian akan dapat kejutan jika menyebut #megagarretpopcorn. Rasanya dorang dapat mistery gift Tshirt kot. Apepun jangan ketinggalan merebut peluang anda  menikmati perisa tawaran terhad Hazelnut Caramel Crisp. Hanya sehingga 30 bulan April.

Tentang harga Fiza tak pasti lah still maintain harga yang lama atau tak sebab dah lama gile dah membeli kot. Ini harga lama :

Buttery / Plain 
Small : RM 9 
Medium : RM 13 
Large : RM 19 
1 Gallon : 79 
2 Gallon : 129 

Cheese Corn 
Small : RM 16 
Medium : RM 21
Large : RM 26 
1 Gallon : 89 
2 Gallon : 149 

Caramel Crisp 
Small : RM 16 
Medium : RM 21 
Large : RM 26 
1 Gallon : RM89
2 Gallon : RM149 

Caramel Crisp with nuts ( Macadamia,Almonds or Cashew ) 
Small : RM 19 
Medium : RM 36 
Large : RM 46 
1 Gallon : RM129 
2 Gallon : RM229 

The Chicago Mix 
Small : RM 16 
Medium : RM 21 
Large : RM 26 
1 Gallon : RM89 
2 Gallon : RM149

Sesekali nak makan bolehlah kan layan tekak. Ada sesape nak belanje Fiza garret pop corn? Memang rajinlah Fiza nak turun Mid Valley..hehehe.. So korang enjoy your garret pop corn at Mid valley :) Jom serbu!!!

website : garrettpopcorn.com.my
Fanpage : https://www.facebook.com/GarrettPopcornShopsMY


19 comments

  1. Assalamualaikum fiza, sheila kurang minat makan popcorn ni. hehe selalu gigi sakit sebab mengunyah ni. haha singgah menabung inti sini~~~

    ReplyDelete
  2. bagus dekat sikit tak payah nun jauh nak bergerak ke KLCC tu...la la la...

    ReplyDelete
  3. afzal tak pernah makan lagi.ni kalau dah proote kompem sedap ye idak?mid valley?cheh juh gak dari umah afzal huhuhu

    ReplyDelete
  4. klu lalu yg dkt KLCC tu semerbak baunye...line beratur mesti pjg..kami xpernah try lagi..

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum
    anum singgah sekejap
    sory x sempat nak baca entry
    bz ngan thesis arghhhhhhh pening2

    ReplyDelete
  6. mcm sedap ja.. tapi xpernah makan lagi..

    ReplyDelete
  7. yeahh selalu beli kat klcc je.. hehe
    wpun mahal tapi sedap.. berbaloi2 beli

    ReplyDelete
  8. mcm sedap jerr..btw..done follow awk..#5558...

    ReplyDelete
  9. dah lama nya tak singgah sini. blog dah cantik fiza ! :)

    #sedapnya. :)

    ReplyDelete
  10. Pop coen klu lebih gula atau caramel mmg feveret..yg mana tak kena gula tu,letak tepi.hehe..snggh blog fiza.. :)

    ReplyDelete
  11. salam fiza..baru sempat terjah entri2 fiza :)

    shida xtahu shida pndai mkn ke x sebab popcorn biasa pn shida kurengg skit huhu..

    ReplyDelete
  12. xpenah mkn lg..
    singgah menabung INTI kt sini ;D

    ReplyDelete
  13. sedap ni ! tapi lama tak melepak di kl, huhu

    ReplyDelete
  14. Alahai.. X pnh rasa dan x pnh g mid valley..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.