Resepi Homemade Chicken Balls

Wednesday, April 30, 2014

Resepi Homemade Chicken Balls | Bagi peminat chicken balls bolehlah try resepi mudah dari aininizainal.com.Tak perlu susah susah membeli kan. Gunakan bahan yang ada dan ikut je steps kat bawah ni. Macam buat kuih je rupanya.
resepi homemade chicken balls
Nanti kalau buat sup ke atau sesaje nak makan chicken balls goreng ke nak trylah resepi mudah ni. Yang penting menu sihat tanpa MSG, aditif, pengawet, perasa atau pewarna tiruan/sintetik. Memang fresh dari dapur rumah punya.

Selamat mencuba. Thanks Ainini Zainal for resepi!

16 comments

  1. wah bestnya.. nanti kak Alycia nk try la.. mcm senang jer kan ;)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum fiza, sedapnya makan panas2.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Nyum2...boleh simpan n bila2 nk boleh goreng...best,..

    ReplyDelete
  4. tiba tiba teringat dah lama tak buat meatball... hu hu hu...

    ReplyDelete
  5. sedap nih...nampak macam senang nak buat..hehehe..

    ReplyDelete
  6. sejak2 jd isteri ni fiza rajin up entri msk2 hehe..bestnyer ^_^

    ReplyDelete
  7. X pernah buat sbb jarang mkn chicken ball

    ReplyDelete
  8. mudah & simple je.. kalau letak daun sup sikit pn sodap ni.. lepas tu boleh masuk dlm sup.. yummyyysss

    ReplyDelete
  9. nak try buat meatball sendiri la lepas nih guna resepi nih

    ReplyDelete
  10. Yela nti boleh try gini...selalu buat mashed chicken jer..Thanks yek

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.