Chriszen Moist Cake Murah

Saturday, April 12, 2014

Chriszen Moist Cake Murah boleh dapat di insta 'glamourousbeautyshop'. Chriszen Moist cake adalah bedak  berkonsep baru di Malaysia yang rupanya sekali pandang macam lollipop. Bagi perempuan yang nak wajah gebu, mulus dan cerah semulajadi should try Chriszen moist cake merangkap foundation 2 in 1.

Bukan sekadar kosmetik tapi juga boleh merawat muka dan menjadikan make up korang lebih cantik menawan yang mampu menutup segala cela. So tak perlu la nak make up tebal² dengan foundation apply concealer lagi.

Sebabnya Chriszen moist cake foundation adalah gabungan bedak asas + L-Glutathione + Collagen= Chriszen Moist Cake 400,000Mg. Tak perlu nak pakai macam² lagi untuk bersiap. Dahlah perempuan amek masa nak bersiap kan. Boleh jimat masa jugak ni.

Berita Baik untuk yang baru nak mencuba Chriszen moist cake foundation ni atau yang nak buat stock. Glamourousbeautyshop ada buat promotion sehingga hujung bulan ini dengan pembelian Chriszen moist cake foundation akan dapat PERCUMA Chriszen ampoule (serum) Gold 24K dan juga Free postage dengan hanya RM50.

Wow! murah kot! Rugi korang tak grab sekarang okay!

Kenapa Perlu Memilih Chriszen Moist Cake 


  • Menjimatkan masa untuk dapatkan wajah tampil gebu dan glowing hanya beberapa minit 
  • Anti-penuaan, melambatkan proses penuaan awal kulit
  • Tidak berminyak, sesuai untuk semua jenis kulit, bertekstur ringan dan berwarna natural
  • Mekap tahan 10-12 jam, tidak bercapuk atau comot, 
  • Murah dan berkesan.
Cuba tengok hasillya. Owner Glamourousbeautyshop sendiri menggunakan Chriszen moist cake!

3 Jenis pilihan warna Chriszen Moist Cake mengikut kesesuaian jenis kulit


  • NO.1 : Untuk kulit putih/cerah/merah jambu
  • NO.2 : Untuk kulit sederhana cerah
  • NO.3 : Untuk kulit gelap/sawo matang/kuning langsat

Cara Pakai Chriszen Moist Cake


  • Titiskan dua titik Chriszen Ampoule ke atas tapak tangan. kemudian sapukan pada muka.
  • Urut atau tepuk2 sedikit, selama 1-2 minit sampai Chriszen Ampoule menyerap ke dalam lapisan kulit wajah. Korang dapat rasakan kulit lembab dan segar!
  • Guna sponge yang terletak dalam Chriszen Moist Cake untuk mencampurkan L-Glutathion (lapisan putih) + Moist cake ( lapisan warna beige) supaya mendapat warna moist cake yang sesuai kulit.
  • Ratakan Chriszen Moist Cake dengan sponge tersebut secara nipis dan sekata.
  • Lihat hasilnya, muka korang jadi CERAH dan LICIN!

Keistimewaan Chriszen Moist Cake


  • Mengandungi L-Glutathione yang berfungsi mencerahkan kulit.
  • Mengandungi Collagen yang membantu memudarkan jerawat, jeragat, kedutan halus dan tompok penuaan awal.
  • Berpelindungan SPF 50 yang membantu menjauhi kerosakan/kekusaman kulit akibat sinaran UVA dan UVB.
  • Mengandungi Pelembap yang berfungsi menghalus dan melembapkan kulit muka.
  • Sebagai bedak asas/concealer/foundation yang membantu menyembunyikan tona kulit tidak sekata, lingkaran hitam di bawah mata, liang pori terbuka, berlubang atau noda/parut jerawat pada muka.
  • Mengurangkan masalah wajah berminyak.
  • Disertakan NBR sponge yang paling popular di Korea, fleksibel dan lembut, yang memudahkan pemakaian bedak secara tipis dan rata.
  • Ringan, boleh dibawa ke mana mana sahaja.
  • Pemakaian berterusan setiap hari membantu kulit kembali anjal, halus, cerah dan awet muda!
Chriszen Moist Cake memang terbaik  boleh buat muka jadi flawless gitu dan jimat masa of course! Juga jimat duit dengan harga yang murah macam ni siapa tak nak kan. Promotion ni hanya sampai hujung bulan April 2014 je tau. Kalau nak dapatkannya bolehlah singgah ke

Insta : glamourousbeautyshop @ farhahazman
Whatsapp : 018 3613482 Farhah

Fiza dah order dah, next week baru dapat. wait for my review okay :)

13 comments

  1. ingat moist cake tu kek yang tengah trendig skrg.. huk3. bedak rupanya..

    ReplyDelete
  2. Salam fizah..lama kak intan x buka blog dan x bw...:) fizah sihat?
    wah best nih..nanti one day nak grab juga untuk kak intan mekap orang

    ReplyDelete
  3. Laa bedak ka? ingatkan kek tadi eh.haha :p

    ReplyDelete
  4. Mati-matilah ingatkan kek, rupanya bedak.. xD

    ReplyDelete
  5. hahaha.. ingatkan resepi kek td kak..

    ReplyDelete
  6. La... Mati2 ingt kek.tadi.. Mujur baca dulu..hehe

    ReplyDelete
  7. berhati2. CHRISZEN. CHRIS ialah Christian, dan ZEN ia lah Buddhist. Barang ni tak HALAL

    ReplyDelete
  8. selalu tgk nampak mcm sedap je bedak nih.......hehhehehe kalao berpeluh or cuaca panas ok tak

    ReplyDelete
  9. boleh tahu tak...bedak ni ada tanda halal tak..sorry bertanya :-)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.