Tips Mudah Hamil

Thursday, April 17, 2014


Tips Mudah Hamil | Ada yang masih berusaha untuk hamil tapi masih tak berjaya? Jangan risau jangan stress.Ada tips mudah hamil..talk to myself. Bukanlah merancang cuma rezeki tu masih belum ada. Kita dan berusaha dan doa, Allah yang menentukan. Mungkin belum sampai masanya kan. Ada sebabnya kenapa. Orang tanye pun Fiza cool je..Hanya mampu jawab "Belum ada rezeki lagi". Doa² kanlah 3 4 bulan lagi kot ada rezeki kan sebab sekarang ni tengah consume some pills from doktor.

Jangan persoalkan perancangan Allah SWT untuk kita ye. Ini adalah salah satu ujian Allah sedang menguji kita. So kena sabarlah. 

Antara salah satu faktor utama adalah masalah ketidaksuburan. Buat mereka yang menemui jalan buntu boleh cuba dapatkan E-book Panduan dan Tips untuk cepat hamil dan cepat dapat anak. Dalam E-Book ni mendedahkan satu Panduan Lengkap Kesuburan yang wajib di miliki sebagai langkah pertama ke arah kehamilan.

Antara isi yang terdapat dalam E-Book ni adalah :
  • Bagaimana Mengenalpasti Dengan Tepat Hari-hari Subur Anda Untuk Meningkatkan Peluang Kehamilan.
  • Kaedah PemakananStrategi 3:Faktor2 Berkaitan Hubungan Kelamin
  • Faktor-faktor ketidaksuburan
  • Penyakit-penyakit Ketidaksuburan
  • Ketidaksuburan Lelaki
  • Ketidaksuburan Sekunder
  • Tanda-tanda Mengandung
  • Koleksi petua petua
  • Amalan dan doa² khusus
Dan dapat pelbagai bonus antaranya pregnancy guide, pregnancy nutrien, panduan untuk suami di bilik bersalin, senaman ringkas dan macam² lagi. Nak tahu lebih lanjut untuk info dan pembelian
]. Kena beli satu untuk diri sendiri jugak ni. Jom share bagi membantu mereka yang memerlukan tips mudah hamil. Yang penting kita usaha kan :)

Bila dah usaha macam macam tapi masih tak menjadi. Jangan risau, ade rezeki nanti.Hopefully bila check nanti akan dapat camni :)


18 comments

  1. bagus kan
    ye la blum ada rezeki kan
    tp selalunya org sekeliling yang x tau nak jaga dan buat rasa down

    ReplyDelete
  2. sesiapa yang TTC bolehlah mencuba membaca e-book ini...

    ReplyDelete
  3. una pun blm ada rezki lagi.. masih dlm usaha lagi.insyaallah. semoga nanti ada rezki utk awak juga ye :)

    ReplyDelete
  4. bagi yang nak anak kena la dapatkan ebook ni cepat..

    ReplyDelete
  5. betul fiza.. rezeki allah kita x bleh pertikaikan..
    kita hanya boleh usaha tanpa putus asa..

    ReplyDelete
  6. Kita sama sama berdoa agar Allah memakbulkan doa kita

    ReplyDelete
  7. sy pon blom ada baby.. hope kita sama2 dikurnikan zuriat. hanya ALlah yg tahu hikmahnya

    ReplyDelete
  8. Boleh dptkan buku nih sbgai pnduan hamil

    ReplyDelete
  9. bagus kan buku ni
    apa salahnya kita berusaha

    ReplyDelete
  10. btol tuuu.. mm.. jom kita berusaha ! =D mana tauu nnti sesama berisi kan sis fiza ?? weweee ! AMIN ya rabbal amin

    ReplyDelete
  11. Kita berusaha kan.. jd kena dptkn ebook ni.. inshaaAllah ada rezeki

    ReplyDelete
  12. Kita berusaha kan.. jadi kena dptkan ebook ni.. mane tau ada rezeki lpas ni

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.